Anasayfa /  Medya

Adı Efsane bu akşam başlıyor! 20:00'de Kanal D'de

Erdal Beşikçioğlu’nun son dizisi ‘Adı Efsane’ 28 Ocak Cumartesi saat 20:00'de Kanal D'de başlıyor.

Abone ol
Abone ol 28 Ocak 2017 03:59

Behzat Ç.’nin gölgesi: ‘Adı Efsane’ konu, yapı, ruh olarak ‘Behzat Ç.’den çok farklı olsa da Erdal Beşikçioğlu’na efsanevi rolünden ilham aldıracak parçalarla dolu. En önemlisi derin bir baba-kız dramı ve hep yaralı ebeveyn vicdanı tanıdık gelecek. Öte yandan, suçluları şahsına münhasır üslubuyla dize getiren amirimiz yerine azılı, kayıp ergenlere ağzının payını veren Koç Tarık var. Üstelik yine onu çevreleyen ekip, ‘içi güzel’ it kopuklardan oluşuyor. Bir de tabii iş aşkı söz konusu. Savcı Esra yerine Öğretmen Bahar var. Ve yine önce didişme, sonra sevişme bekleyebiliriz.

Gökçe Bahadır uğruna: Geçen sezon ‘Hatırla Gönül’ün kısa süren macerasının tadı damağımızda kalmıştı. Gökçe Bahadır bugünkü kuşağın en sağlam oyuncularından biri. Üstelik kaliteli işlerin kokusunu her zaman iyi alıyor (ama kaliteli iş maalesef hep tutmuyor). Bahar Öğretmen’de derin bir karakter hikâyesi bulduğuna güvenebiliriz.

Ustalara saygı: ‘Adı Efsane’, 2002’de TRT’de yayımlanan Tarık Akan’ın oynadığı ‘Koçum Benim’den uyarlama. Bir dönemin sevilen bu gençlik dizisi bizi Ozan Güven, Hakan Ka, Engin Altan Düzyatan, İsmail Hacıoğlu, Nehir Erdoğan gibi genç yıldızlarla tanıştırmıştı. Üstelik sırf oyuncuların (özellikle Tarık Akan’ın) basketbol kabiliyetini görmek için bile izlenebilirdi. Şimdi Erdal Beşikçioğlu’nun önünde yeniden fethedilecek koca bir dağ var. En azından ilk fragmanlardan basketbol konusunu iyi kıvırdığını söyleyebiliriz.

Survivor sevmeyen ne yapsın? Cumartesi akşamları neredeyse Survivor dışında alternatifsiz bir gece. Kanal D cesur bir kararla ‘Adı Efsane’yi bu yarışmanın karşısına koydu.

ADI EFSANE 1. BÖLÜM FRAGMAN





ADI EFSANE 1. BÖLÜM FRAGMAN 2





ADI EFSANE 1. BÖLÜM FRAGMAN 3





Kaynak: Hürriyet


Yorumlar