Anasayfa /  Medya

Adem Kara'yı kim öldürdü? Adem Kara cinayetinde son dakika gelişmesi! Ölü kaz ayrıntısı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir aranan Adem Kara cinayeti çözüldü mü? 2017 yılının Mart ayında Trabzon'un Akçabat ilçesinde kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından öldürülen Adem Kara'nın cesedi Müge Anlı'nın çabalarıyla evinin yakınlarındaki su kuyusunda bulunmuştu. İşte sır cinayetle ilgili son dakika gelişmesi...

Abone ol
Abone ol 21 Şubat 2019 14:39

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde Adem Kara'nın kaybolma tarihinin kesin olmadığı ifade edildi.

Müge Anlı'nın bugünkü programda açıkladığı bilgiye göre Adem Kara'nın cansız bedeni su kuyusunda bulunduğunda üzerinde gömlek ve iç çamaşırı vardı. Adem Kara'nın ölüm sebebi de başına sert bir cisimle vurulması yani onu öldüren kişi başına sert bir cisimle vurmuş ve kuyuya atmış.

Yakınları ise Adem Kara'nın gömlekle ve iç çamaşırıyla uyuduğunu belirtti; Müge Anlıda bu bilgiler ışığında Adem Kara'nın uykusunda öldürülme ihtimalinin bulunduğunu ifade etti. (Evinde veya Hakan Bey'in evinde.)

Adem Kara'nın kardeşi Ali Kara ise, cinayet şüphelisi olarak amcasının oğulları Hakan Kara olduğunu ifade etti.

Ayrıca Hakan Kara, o su kuyusun kendisinden ve Adem Kara'dan başka kimsenin bilmediğini de ifadesinde dile getirmişti.

Hakan Kara'nın Adem Kara'yı miras kavgası nedeniyle öldürdüğü iddia edilirken, Hakan Kara'nın söylediği sözler hem Müge Anlı'nın hem de Adem Kara'nın yakınlarının tepkisi çekti.


Etiketler Ölü kaz
Yorumlar