Anasayfa /  Medya

31 Mart Reyting sonuçları! Zirvede kim yer aldı? Survivor reytingleri, Yeni Gelin reyting sonuçları

31 Mart reyting sonuçları belli oldu. Peki reytinglere göre kim birinci oldu? Survivor, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları arasında reyting rekabeti yaşandı. Dün gecenin en çok reyting alan programını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte 31 Mart reyting sonuçları.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2018 02:40

31 Mart Reyting sonuçları açıklandı. Dün akşamın en çok reyting alan programı belli oldu. Tv programları arasında dün akşam en çok izlenenler arasında Survivor, Yeni Gelin, Fazilet Hanım ve Kızları programları yer aldı. Peki kim birinci oldu? Survivor reytingleri, Yeni Gelin reyting sonuçlarını, Fazilet Hanım ve Kızları reytinglerini haberimizden görebilirsiniz. 

Yeni Gelin 43. Bölüm

Şirin’le Baran, sonunda muradına ermiş evlilik yolundaki ilk adımlarını atmışlardır. İki aşık artık sözlüdür. Fakat Baran’ın asıl sınavı şimdi başlamaktadır. Gidip teslim olması, verdiği sözü tutması gerekmektedir.  Şirin de Kalender de bu konuda nettir. Fakat Baran, bir türlü teslim olmaya yanaşmaz. Şirin’le Baran’ın evliliğindeki tek engel maalesef bu değildir. Türkmen, onların evliliği için kendi evliliğini şart koşmuştur. Müsellim de Türkmen’in evliliği için kendi evliliğini şart koşmuştur. Bozok Konağı’nı zincirleme bir evlilik heyecanı sarmıştır. Türkmen, konakta seferberlik ilan etmiştir. Tüm kadınlar el birliğiyle Müsellim’i evlendirecektir. Müsellim’e uygun hiçbir aday bulamamışlardır ki, kader ağlarını örer. Elzem yeniden konağa gelir. Türkmen, sonunda abisini evlendirecek ve muradına erecektir. Fakat Müsellim’le Elzem’in yıldızları barışmaz. Türkmen yüzünden konak yeniden teyakkuza geçer. Kalender, düşmanı Boran Ağa tarafından geri getirilen Elzem’le ve onu Müsellim’le baş göz etmeye uğraşmaktadır. Ama asıl derdi Şirin’dir. Baran teslim olmadığı sürece içi rahat değildir. Duruma el koymaya karar verir. Fakat Baran, ondan önce davranmıştır. Şirin’in aşkı için özgürlüğünden vazgeçmiş, tüm suçlarının bedelini ödemeye karar vermiştir. Şirin, Baran’ı bir bilinmeze uğurlamaktadır.

Fazilet Hanım ve Kızları 41. bölüm Hazan, zor kararın eşiğinde...



Sinan’ın şok evlilik teklifi, Hazan ve Yağız’ın kalplerinde patlayan bir bomba olur. Yüzüğü bir anda parmağında bulan Hazan, Sinan’ı şoke eden bir tepkiyle masadan kalkar ancak Fazilet Hazan’ın yüzüğü parmağından çıkarmasına razı olmayacaktır. Fazilet’in tehditleriyle köşeye sıkışan Hazan çaresizdir.



Hazan ve Yağız, duygusal bir yıkım yaşarken, sonunda duygularına yenilen Ece ve Yasin ise hayatlarıyla ilgili büyük bir karar aşamasındadır. Sinan ve Hazan’ın evlilik yoluna girmeleri, Ece’yi bir kez daha annesiyle karşı karşıya getirirken, Hazan ve Yağız arasındaki duygular Hazım ve Ece arasında da yeni bir krize sebep olur. Fazilet, Hazan’ı yoluna soktuğuna inanırken Hazan’ın tüm baskılara rağmen Sinan’dan ayrılmasıyla ortalık karışır. Sinan’ın ayrılığı hazmedememesi, yaşanacak büyük olayların fitilini ateşler.



Yasin’e olan aşkı ve Hazım’a duyduğu vefanın arasında sıkışıp kalan Ece, Hazım’ın attığı beklenmedik adımla neye uğradığını şaşırırken, Yasin en acı şekilde hayatının büyük gerçeğiyle yüz yüze kalır. Yaşananların gerilimiyle karşı karşıya gelen Hazan ve Yağız ise, kendilerini hayatlarının yüzleşmesini yaşarken bulurlar.


Yorumlar