Anasayfa /  Medya

22 gündür haber alınamayan Ercan Küçükaydın nerede? Ercan Küçükaydın öldürüldü mü?

18 yaşında olan ve kendisinden yaklaşık 22 gündür haber alınamayan Ercan Küçükaydın'ın ailesi, çocuklarını bulmak için Esra Erol'da programına katıldı. Ercan'ın en son gören kişi olan ve verdiği ifadelerinde çelişkili olması sebebiyle tüm oklar Osman Kaygın'a yöneltildi. Osman Kaygın Ercan'a bir şey mi yaptı? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2019 14:36

ATV'de ekrana gelen Esra Erol'da programında 22 gündür kendisinden haber alınamayan Ercan Küçükaydın olayı ele alınıyor. 18 yaşındaki Küçükaydın'ın en son 6 Şubat 2019 tarihinde İstanbul Kadıköy’de bulunan mobil tuvalete geldiği ve kullanmış olduğu telefonu orada bıraktığı iddia ediliyor.

Sancaktepe’ki evinden “biraz dışarda gezeceğim” diyerek çıkan Ercan'ı en son Kadıköy'deki mobil tuvalette görevli olan Osman Kaygın gördü. O gün elektrik kesintisinden dolayı güvenlik kamerasının kayıt yapmadığını ileri süren Kaygın, verdiği ifadede Şubat 2019 saat: 03.40’da Ercan’ın tuvaletten hızlı bir şekilde ayrıldığını ve bu esnada telefonu düşürdüğünü söyledi.

03.40’da Ercan’ın telefonu tuvalet görevlisi Osman Kaygın’da iken, saat 05.12’de Ercan’ın telefonundan anne Asiye Büyükaydın’ın aranması ise kafaları karıştırdı. Tüm görgü tanıklarının verdiği ifadeler ve alınan görüntüler Esra Erol’da programında massaya yatırıldı. Gelen ihbarlar değerlendirildi ama hala Ercan Küçükaydın bulunamadı.

Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Ercan Büyükaydın’ın ailesi hayatından endişe ediyor. Görenlerin Esra Erol’da programı ihbar hattına başvurmalarını isteyen aile oğluna sağ salim kavuşmanın hayalini kuruyor.


Yorumlar