Anasayfa /  Medya

20 yıldır aradığı annesini Esra Erol'da buldu ancak hayatının şokunu yaşadı!

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında annesini arayan genç adam, 20 yıldır aradığı annesini buldu ancak hayatının şokunu yaşadı. Anne yıllar sonra kendisini bulan oğlunu istemedi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 19 Aralık 2018 19:16

Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında yaşanan olay, ağızları açık bıraktı. 20 yıldır annesini arayan genç adam, annesi tarafından kabul edilmedi. Genç adamın annesi, "Yeni bir hayat kurdum, aile huzurumu şu an bozamam." dedi.

20 yıldır annesini arayan Yasin Şahin isimli genç adamın derdine Esra Erol çare oldu. Esra Erol, genç adamın annesi olan Güldüren Karakaya'yı 24 saate buldu. Fakat geçmişte Yasin'i arayan ama şu an çocuğundan vazgeçen Gülderen Karakaya'nın ve ailesinin yaptığı açıklama karşısında izleyiciler buz kesti.

Yasin Şahin, 20 yıldır bulamadığı biyolojik annesini bulmak için Esra Erol'da programına başvurdu. Yasin Şahin, programa katıldıktan sonra öz annesi 24 saatte bulundu. Bulunmasının ardından Yasin Şahin'in ailesinden bir açıklama geldi. Bu sefer de geçmişte Yasin'i arayan ama şuan çocuğundan vazgeçen Gülderen Karakaya'nın ailesinin yaptığı açıklama karşısında izleyiciler buz kesti.

"Ben zamanında çocuklarımı çok istedim. Ama bana vermediler. Yeni bir hayat kurdum, aile huzurumu şuan bozamam." diyen anne Gülderen Karakaya'nın sözleri ise güne damgasını vurdu. Yasin'in dedesinin, "Biz o aileyle görüşmek istemiyoruz" ve dayısının, "Yayın dışı dahi asla görüşmek istemiyoruz, konuyu kapatın" demesi üzerine Esra Erol sessiz kalmadı. Esra Erol, "Annenin adına konuşanlar var, belki annen seninle görüşmek istiyor olabilir. Bu konunun peşini bırakmayacağım. Gülderen Karakaya ile görüşmek istiyorum." diyerek konuyla yakından ilgileneceğini açıkladı.


Yorumlar