Anasayfa /  Foto Galeri

Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar...

Akıllı telefonlar hayatımızı kolaylaştırdığı bir gerçek olsada bazı zamanlar dikkat edilmezse başımıza büyük sorunlar açabiliyor. Her anlamda bütün işlerimizi küçük bir ekran ile yapmaya olanak tanıyan bu cihazlar farkında olmadan banka hesaplarını sıfırlamadan, özel bilgilerinizin ele geçirilmesine kadar pek çok sorunu beraberinde getiriyor. İşte banka hesaplarınızı ve bilgilerinizi tehlikeye atan o uygulamalar.

Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar... - Sayfa 1

Herkesin bildiği gibi artık cihazlar ve sanal internet üzerinden yapılan dolandırıcılıklar aşırı kolay ve pek bir zahmetsiz hale geldi. Önceden insanları dolandırmak oldukça zordu. Evlere girerken yakalanma korkusu, veya yakalandıktan sonra bir sürü işlemler gibi unsurlar hırsızların önüne geçebiliyordu. Fakat şimdi böyle durumlar ortadan kalktı, artık tek bir tuşla bütün servetiniz dolandırıcıların yurt dışında bulunan banka hesaplarına oradan da kripto borsalarına aktarılarak sonsuza dek kayboluyor.

Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar... - Sayfa 2

BU YÖNTEMLER SAYESİNDE BANKA HESAPLARINIZI BOŞALTIYORLAR!
Aslında herkesin cebinizde olan bu cihazlar, bütün servetinizi kaybetmeniz için o kadar müsait oldu ki vatandaşlar bu son derece önemli görünen bu tehlikenin farkında bile değil. Hatta severek kullanılan ve tercih edilen akıllı telefon uygulamaları bile buna fırsat tanıyor. İşte cep telefonunda yüklü olan ve dikkat etmeniz gereken o uygulamalar hakkında merak edilen her şey...

Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar... - Sayfa 3

WHATSAPP’TAN GELEN FOTOĞRAFLARA ÇOK DİKKAT EDİN!
WhatsApp üzerinden size gelen bütün fotoğraflar tehlikeli. İlk olarak her hangi bir görselin içerisine enjekte edilen virüs rastgele binlerce kişiye ait WhatsApp numarasına gönderiliyor. Çok sayıda kişinin cep telefonunda WhatsApp'ın yüklü olması ve çoğu telefonda da WhatsApp üzerinden gelen görsel ve videoları otomatik olarak telefona yüklemesi sizi tehlikeye sürüklüyor.

Telefonunuzda bu uygulamalar yüklüyse hemen silin! Banka hesaplarınızı boşaltıyorlar... - Sayfa 4

Bu tuzağa düşen kişilere ne oluyor? Elbette sanal dolandırıcı kişi elde ettiği bilgiler sayesinde akıllı telefonlarımızda bulunan verileri ve telefonda yüklü olan banka hesaplarını tamamen boşaltıyor.