Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Teknosa En Az Lise Mezunu 31 Farklı Kadroda Personel Alımı Gerçekleştirecek

Teknosa İç ve Dış Ticaret A.Ş. Kariyer siteleri üzerinden kadrolarında personel açığı bulunan şubelerine personel alımı yapacak.

Abone ol
Abone ol 01 Mayıs 2019 11:43

Teknosa tarafından yayımlanan personel alım ilanında 31 farklı iş ilanı yayımlandı.

AÇIK KADROLAR

Teknosa tarafından yayımlanan personel alım ilanında yer alan açık kadrolar;

Mağaza Satış Danışmanı, Sistem Analisti, Sistem Destek Elemanı, İklimsa Satış Yöneticisi, Lise Stajyer, Sistem Uzmanı, Ağ Uzmanı, Kategori Uzmanı, Kategori Yöneticisi, Pazarlama İletişimi Müdür Yardımcısı, Teknosacell Sorumlusu, İç Denetim Uzmanı, Depo Elemanı.

İLANLARA BAŞVURU KOŞULLARI

En az lise mezunu veya üniversite mezunu, Teknolojik ürünler konusunda bilgili veya araştırmaya meraklı, Tercihen perakendecilik ve teknolojik ürün satışı konusunda deneyimli, Ekip çalışmasına yatkın ve insan ilişkileri güçlü, MS Office programlarını iyi seviyede kullanabilen, Esnek çalışma saatlerine uyabilecek, Askerlik hizmetini tamamlamış veya en az 2 yıl tecilli (erkek adaylar için).

Bu koşulların dışında adayların ayrıca her bir kadro için belirlenen özel şartların sağlamaları gerekiyor. Bu başvuru şartları öğrenim, deneyim, sertifika ve mesleki alanda olabilir.

BAŞVURU SÜRECİ

Teknosa tarafından kariyer siteleri üzerinden yayımlanan personel alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını ilanın yayımlandığı kariyer sitesi üzerinden yapabilirler. Başvurular elektronik ortamdan form gönderilmesi usulü ile yapılacak.

İlanlara ulaşmak için tıklayın


Yorumlar