Anasayfa /  Teknoloji

Teknoloji devi Apple 10 bin TL maaşla evden çalışacak eleman arıyor!

Teknoloji devi Apple 10 bin TL maaşla evden çalışacak elemanlar arıyor. Yapılacak iş gayet basit! Evde oturmak ve tüketicilerden gelen kullanıcıların sorularına sabırla yanıt vermek ve sorunları telefon üzerinden çözmek...

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2018 11:01

Türkiye’de çok yakında yeni mağazasını açacak olan Apple, şimdi de farklı bir alanda personel arayışı içinde. Apple’ın bugün açtığı iş ilanında “evden çalışacak teknik destek uzmanı” aradığı duyuruluyor.

AKICI BİR İNGİLİZCE GEREKİYOR

İstanbul, Mersin, Ankara, İstanbul, Bursa, Antalya ve İzmir illerinde kendi evinden çalışacak olan personeller, verilecek işe göre görevlerini yerine getirecek. Başvuru kapsamında akıcı bir şekilde Türkçe ve İngilizce konuşabiliyor olmak öncelik olarak koşuluyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ TOPLAM 45 SAAT ÇALIŞILACAK

Apple ürünlerine yatkınlık ve yüksek seviyede bilgisayar yetkinliği de aranan şartlar arasında yer alıyor. İşe kabul edilen personellerin haftanın 7 günü çalışmaya müsait olması ve haftada toplam 45 saat çalışması istenecek.

Ayrıca ek istek olarak belirtilen şartlar arasında özel ve sessiz bir çalışma odası, ergonomik bir masa ve sandalye, minimum 5Mps Download, 1Mbps Upload hızına sahip internet bağlantısı gibi maddelerin yer alması da ilginç detaylar arasında sıralanıyor.





Süperhaber


Etiketler evde çalışma
Yorumlar