Anasayfa /  Teknoloji

Samsung'tan bomba gibi telefon geliyor! İşte Katlanabilen ''Galaxy Fold''

Teknoloji devi Samsung, piyasada farklı çalışmalar yapmak için önceden dile getirdiği katlanabilir telefonu kesinleştirdi. Yeni telefonu daha önce Galaxy X olarak bildiren Samsung, flaş bir kararla ismini Galaxy Fold olarak değiştirdi. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 20 Şubat 2019 16:55

Samsung'un uzun zamandır üzerinde çalıştığı katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Fold adını taşıyacak. Şirketle bu isim ilk kez anılmıyor; zira daha önce Türkiye'de Samsung'un Galaxy Fold isminin patentini aldığı biliniyordu; bu gelişmeyle birlikte her şey netlik kazanmış oldu. 7.3 inç'lik dev bir ekranla gelen Galaxy Fold, katlandığında 4.58 inç'lik minik ekranlı bir telefona dönüşüyor. Ağırlığı 200 gramı bulan Galaxy Fold, Snapdragon 855 işlemciden güç alıyor. 



Yani Galaxy Fold, sadece katlanabilen ekran sunmakla kalmıyor; aynı zamanda donanım olarak da bir amiral telefonda olması gereken özellikleri bir arada bulunduruyor. 8 GB RAM'le gelen cihazın içinde ise iki adet 2190 mAh batarya bulunuyor. 

Galaxy Fold ile ilgili merak edilen bir diğer nokta ise fiyatının ne olacağıyla ilgili. Bu konuda net bir açıklama bulunmasa da; Samsung'a yakın kaynaklar Galaxy Fold'un fiyatının 1600 ila 1800 dolar aralığında olacağı konusunda hemfikir görünüyor. 


Yorumlar