Anasayfa /  Teknoloji

Para kazanabileceğiniz 5 mobil uygulama

Bu uygulamalar sayesinde para kazanabilirsiniz. Telefonunuza yükleyeceğiniz birkaç uygulama sayesinde çalışmıyor olsanız da para kazabilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 16:29

Kendi harçlığını çıkarmak isteyenlere paara kazandıran 5 uygulama!

Birçoğumuz ya öğrenciyiz, ya farklı bir şirkette ya da kendi iş yerimizde çalışıyoruz. Fakat maalesef okulu bitirdikten sonra KPSS vb sınavlardan istediği puanı elde edemeyip açıkta kalan ya da farklı sebeplerle iş sahibi olamayan birçok insan da bulunuyor. (ülkemizin acı gerçekleri) Eğer ikinci örnekteki kişiler arasında yer alıyorsanız, en azından düzgün bir iş bulup para kazandığınız güne kadar kendi harçlığınızı çıkarabilirsiniz.  



En başta şunu da belirtmem gerekiyor ki bu uygulamalar size milyonlar kazandırmayacak, zaten ufak tefek açıklamalarla durumun ne olduğunu az çok anlayacaksınız. Daha çok ‘babadan para istemek de bir yere kadar’ diyenlere yönelik tanıtacağım bu uygulamalara şimdi sırasıyla bir göz atalım:

 Wild Wallet

Wild Wallet, uygulama üzerinden video izleyip önerilen oyunları telefonunuza indirerek para kazanmanızı sağlayan uygulamalardan bir tanesi. Biriken paranızı PayPal hesabınıza aktarabilir, Steam ya da Google Play’de kullanmak için hediye kartına dönüştürebilirsiniz. 

BrandFace

Başka bir video paylaşım uygulamalarından olan BrandFace, yükleyip gönderdiğiniz kısa videolarla sizi markaların yüzü olmaya davet ediyor.

 Bounty

Geçtiğimiz günlerde bu uygulamadan bahsetmiştik fakat tekrar hatırlatmakta fayda var. Bounty uygulaması ile anlaşması olan şirketlerin mağazalarına gizli müşteri olarak girip ürün deneme, fotoğraf çekme gibi görevleri yerine getirerek para kazanabiliyorsunuz. Hesabınızda en az 30 TL biriktikten sonra ödemeyi sorunsuz bir şekilde alabiliyorsunuz.

 WHAFF Rewards

Google Play’in en başarılı para kazandıran mobil uygulamalarından olan WHAFF Rewards, yalnızca oyun oynayarak para kazanmanızı sağlıyor.

 

YouNow

Yapılan canlı yayınlarla ülkemizde de popüler bir hale gelen YouNow, sıradan bir kullanıcıdan ziyade daha çok isim yapmış kişilerin para kazanmasını sağlıyor. Eğer kendinize güvenip ‘sen isim yapmışı falan boş ver, bak ben neler yapıyorum şimdi’ diyorsanız işin yarısını bitirdiniz demektir, artık gerisi size kalmış.

 


Yorumlar