Anasayfa /  Teknoloji

iPhone XR ile uyumlu şeffaf kılıfın Türkiye fiyatı kesinleşti

Epeyce ses getiren iPhone XR'ın şeffaf kılıfının fiyatı belli oldu. Apple kısa bir süre önce Türkiye’de de satışa sunduğu iPhone XR ile uyumlu kılıfı da nihayet kullanıcıların beğenisine sundu. Şeffaf olması sayesinde iPhone XR’ın çarpıcı renklerini gözler önüne seren kılıf, telefonu darbelere ve düşmelere karşı koruyor.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2018 17:06

iPhone XR şeffaf kılıfı için Türkiye fiyatı belli oldu.

Kılıf, ince, hafif ve üstelik kolayca kavranabiliyor. Şeffaf Kılıf, iPhone XR’ı hem koruyor hem de şık görünmesine imkan tanıyor. Düğmelere tam oturduğu için de kullanım kolaylığı sağlıyor. Yüzeyde bulunan, çizilmelere dayanıklı kaplama yalnızca dış yüzeye değil iç yüzeye de uygulanıyor. Kılıfı iPhone’dan çıkarmadan Qi sertifikalı şarj cihazının üzerinden de şarj etmek mümkün. Türkiye’deki Apple Store Online üzerinden piyasaya sunulan kılıfın Türkiye fiyatı ise 299 TL. Kılıfın stok durumunun şu anda mevcut olmadığını söyleyelim. Şeffaf kılıfın stoğunun çok yakında Türkiye’de olması bekleniyor.

iPhone XR’ın Türkiye fiyatı ne kadar?

iPhone Xs modelinde 5,8 inç OLED, iPhone Xs Max modelinde ise 6,5 inç OLED ekran tercihinde bulunan Apple, uygun fiyatlı iPhone XR’da dedikodularda olduğu gibi 6,1 inçlik LCD ekran kullanıyor. Apple bu ekranı Liquid Retina olarak adlandırılıyor. Ekran çözünürlüğü 1.792 x 828 piksel olan telefonun ekran piksel yoğunluk değeri ise 326 ppi. 120 Hz’lik ekran True Tone teknolojisine de destek veriyor. Ekran aynı zamanda üst modellerde olduğu gibi çentikli tasarıma sahip. iPhone XR’ın Türkiye başlangıç fiyatı ise 7.399 TL


Etiketler Türkiye fiyatı
Yorumlar