Anasayfa /  Teknoloji

iOS için Pokemon GO nasıl indirilir? İndirme seçenekleri

Abone ol
Abone ol 14 Ağustos 2018 18:27

Pokemon GO çılgınlığı devam ederken, Niantic beklentilere cevap verecek adımlar attığını söylemek pek mümkün değil. iOS için Pokemon GO indirmek biraz karmaşık olduğunu söyleyebiliriz. Bagzı  cihazlarda App Store’dan Pokemon GO bulunamıyor veya indirilemiyor.




Şu an için ülkemizde de App Store’da oyunu bulamıyorsunuz. Bunun başlıca sebebi ise oyunun henüz ülkemiz için kullanıma açılmamış olması. Ancak bu aşılmayacak bir durum değil. Çözüm için birkaç basit adımı izlemek yeterli. Öncelikle cihazınızda App Store mağaza ülkenizi ABD olarak değiştirip; App Store’a tekrar bağlanıp, Pokemon GO’yu arayarak iOS cihazınıza (iOS 8 veya üstü iPhone, iPad veya iPod touch için) indirebilirsiniz.

Farklı yollardan da oyunu indirmek için izleyebileceğiniz adımlar.

Yöntem 1

1) Ayarlar > iTunes ve App Store menüsüne gidin. “Apple Kimliği: ***” seçeneğine tıklayın.

2) Apple Kimliğini Göster seçeneğine tıklayın ve iTunes Store’a Giriş Yapın adımında Apple kimliğiniz için parolanızı girin.

3) Giriş yaptıktan sonra gelen ekrandan Ülke/Bölge seçeneğine tıklayarak Ülke veya Bölgeyi Değiştir diyerek devam edin ve Ülke/Bölge’nizi ABD olarak seçin.

Bu 3. adımda yapacağınız değişiklik Apple Music gibi servislere olan aboneliklerinizi etkileyebilir. Buna dikkat edin. Pokemon GO’yu indirdikten sonra yine aynı şekilde Ülke/Bölge’nizi eski haline getirmeyi unutmayın!

Yöntem 2

Bir diğer basit yöntem ise buradan devam ederek doğrudan iOS cihazınızda uygulama indirme bağlantısına tıklamak.

Yöntem 3 (kesin çözüm)

Şayet Apple Music aboneliği yaptıysanız kredi kartı seçeneklerinde none seçeneği çıkmayacaktır. O zaman aşağıdaki resimlerdeki adımları takip ederek yeni bir Apple kimliği oluşturup indirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlem bittiğinde gelen maili onaylamayı unutmayın.

Cihazınızda bulunan Apple hesabınızdan çıkış yapıp  bu indirme linkine tıklayın. Bu mağazada yok gibi bir ibare çıkacak. Mağaza değiştirip, yine aynı linke tekrar tıklayın. Oyunda get yazan yere tıklayın. İnstall’a tıklayın. Yeni bir Apple Kimliği yarat diyerek aşağıda ki resimlerde yer alan adımları takip edin.

edin.

Pokemon Go İos-1

Pokemon Go İos-2

Pokemon Go İos-3

United states seçili olacak. Next diyin. Sağ alttaki Agree ye tıklayın. Açılan pencerede Agree ye tıklayın.

Pokemon Go İos-1-1

Pokemon Go İos-1-2

Pokemon Go İos-1-3

Apple  kimliğinizden farklı bir e-posta adresi yazın. Şifre ilk harf büyük olacak şekilde harf ve rakamlardan oluşmalı. Question ve answer kısımlarını yazılan gibi doldurun.

Pokemon Go İos-2-1

E-mail kısmına kullandığınız bir mail adresini yazın. Eğer şifreyi falan unutursanız şifreyi sıfırlamak İçin bu mail gerekli. Doğum tarihi kısmı yazılan gibi doldurabilirsiniz.

Pokemon Go 2-2

Kredi kartı kısmında none yi seçip aşağıdaki isim, adres vs kısımlarını aynen yazıldığı gibi doldurun. Code yazan yer boş kalabilir.

Pokemon Go İos 3-1

Pokemon Go İos 3-2

Done diyip Apple kimliği oluşturduğunuz maildeki linke tıklayıp giriş yapın.

Pokemon Go ios 4-1

Şu linke tıklayıp get ve install diyerek oyunu yükleyin. Bu Apple kimliğini sadece oyuna güncelleme gelirse kullanacağınız için ayarlar/AppStore dan hesaptan çıkış yapıp kendi kullandığınız Apple kimliği ile giriş yapabilirsiniz.

Yöntem 4

Ayarlar/iTunes ve AppStore’a girin. Hesabınızdan çıkış yapıp aşağıdaki hesap ile giriş yapın.

Mail: pokemongo2016@extremail.ru

Şifre:AppleFoni2016


Etiketler Pokemon go indir
Yorumlar