Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesabını dondurmak çok basit!

İnstagram profilinizi geçici olarak kapatmak istiyorsanız hesabınızı dondurabilirsiniz. Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesabını dondurmak çok basit!

Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesabını dondurmak çok basit!

İnstagram profilinizi geçici olarak kapatmak istiyorsanız hesabınızı dondurabilirsiniz. Instagram hesap dondurma nasıl yapılır? İnstagram hesabını dondurmak çok basit!

Sosyal paylaşım sitesi İnstagram’da yer alan hesabınızı bir süreliğine kapatmak, diğer adı ile dondurmak oldukça basit. Bu işlemi birkaç ufak adımda kolaylıkla halledebilirsiniz. Instagram dondurma işlemi tüm fotoğraf ve videolar ile beğenilerin saklı kalmasını sağlar. Instagram ayarlar sayfasında “hesap dondurma” seçeneğini bulamayanlar bu işlemi nasıl yapacağını araştırıyor. İşte Instagram dondurma işlemi için yapmanız gerekenler…

INSTAGRAM DONDURMA NASIL YAPILIR?

Masaüstünde Instagram hesabınıza giriş yaparak, profil düzenle kısmından “Hesabımı geçici olarak kapat” sayfasına gelin. Hesabınızı neden kapattığınızı belirtip, şifrenizi girmeniz gerekiyor. Son olarak da en altta Hesabımı geçici olarak kapat seçeneğine tıklayın. Sayfayı bulamıyorsanız, aşağıdaki linkten direkt ilgili sayfaya gidebilirsiniz

Hesabınızı kapattıktan sonra dönüş yapmak için Kullanıcı adı ve Şifrenize ihtiyacınız olacak. Bunları bir yere not edin. Eğer pişman olup hemen dönüş yapmak isterseniz, Instagram buna izin vermeyecek. Hesabınıza ulaşmak için birkaç saat beklemeniz gerekli.

INSTAGRAM DONDURMA DİREKT SAYFA LİNKİ

INSTAGRAM GERİ AÇMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR?

Instagram hesabınızı dondurduktan sonra 24 saat sonra yeniden aktif hale getirebilirsiniz. Instagram dondurma işlemi tüm fotoğraf ve videolar ile beğenilerin saklı kalmasını sağlar. Ancak yeniden aktif ettiğiniz hesabınız hemen açılmaz. Bunun için birkaç saat beklemelisiniz. Hesabınızı ilk açtığınızda sayfanız boş görünür ve takipçileriniz ile takip ettiniz görünmez. Ancak gönderi sayınızı görebilirsiniz. Birkaç saat sonra dondurduğunuz hesabınız eski haline kayıpsız şekilde döner. Hesabınız aşağıdaki görünür.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER