Anasayfa /  Teknoloji

Huawei'den herkesi sevindirecek kampanya!

Huawei indirimli pil değiştirme sezonu açıldı!

Abone ol
Abone ol 07 Aralık 2018 21:55

Çinli üretici Huawei için oldukça zor bir virajdan geçiyor. Hızını azaltmazsa virajdan dışarı da çıkabilir bu virajı güzelce dönüp hayatına devam de edebilir diye düşünüyoruz. Zira dün yaptığımız Huawei CFO’su tutuklandı haberimizde yazdığımız gibi ZTE’ye Amerikan Hükumeti tarafından yapılan yaptırımlara maruz kalacak mı bunu zaman içinde göreceğiz. Huawei müşteri memnuniyeti açısından oldukça önemli bir adım attı ve bugün Çin’de oldukça önemli ve güzel bir kampanya başlattı. Huawei pil değiştirme kampanyası ile tüm telefonlarının pillerini belli bir ücret karşılığında yenileyeceğini duyurdu.

Huawei pil değiştirme Türkiye pazarına gelir mi?

Bu kampanyadan yararlanmak için kullanıcıların model fark etmeksizin 14 dolar gibi bir fiyat ödemeleri gerekiyor. Apple‘ın 75 dolarlık teklifine karşın Huawei‘den 14 dolarlık teklif.

Huawei pil değiştirme kampanyası Türkiye pazarına gelir mi bunu bilemiyoruz ama Türkiye pazarında bugün en çok telefon satan ikinci üretici konumundaki Çinli üreticinin bu kampanyayı müşteri memnuniyeti açısından yapması gerektiğini düşünüyoruz. Bakalım Huawei Türkiye böyle bir girişimi ülkemiz pazarında da yapacak mı? Gelişmeleri sizlere bildireceğiz…


Yorumlar