Anasayfa /  Teknoloji

Huawei P Smart 2019 özellikleri nelerdir? İşte Huawei P Smart 2019 fiyatı ne kadar?

Çinli telefon üreticisi Huawei son günlerde oldukça popüler hale geldi. Huawei P Smart özellikleri ve Türkiye fiyatı merak konusu oldu. Gündemde sıkça araştırılan Huawei P Smart hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz..

Abone ol
Abone ol 10 Şubat 2019 16:04

Çinli telefon üreticisi Huawei son günlerde oldukça popüler hale geldi. Huawei P Smart özellikleri ve Türkiye fiyatı merak konusu oldu. Gündemde sıkça araştırılan Huawei P Smart hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Popüler telefon markası Huawei bir ilki gerçekleştirdi ve Türkiye Türkiye'de çekilen ilk reklam filminin başrolünde yer aldı. P Smart 2019 modeli reklamda #SeninleAynıModda hashtag'i ile paylaşıldı ve Youtube kanalında yer aldı.

6.21 inç genişliğindeki FullView ekrana sahip olan Huawei P Smart cep telefonu, süper netliği ve çentikli tasarımı ile dikkat çekiyor. 3D kavisli gövde, ışıltılı ve seramik dokusu ile hem rahat kullanım sağlıyor hem de göz zevkinize hitap ediyor.

13 MP + 2 MP kamera çözünürlüğü ile fotoğraf çekmeyi severler için güzel bir detay sunuyor. Sekiz çekirdekli Kirin 710 işlemcisine sahip olan, yapay zeka teknolojisi ile tasarlanan model hayalinizdeki özellikleri sunuyor. 3400 mAh⁵ kapasiteli bataryası ise oldukça güçlü bir performans sağlıyor..

Cihazın satış fiyatı operatör mağazalarında 2.399 TL, perakende mağazalarında 2.199 TL olarak belirlendi.


Yorumlar