Anasayfa /  Teknoloji

Google'dan 2018 sürpriz Doodle! Yeni yılın ilk günü Doodle oldu!

Google'dan 2018 sürpriz Doodle Dünyaca ünlü arama motoru Google, 2018'in ilk gününü doodle yaptı. Google'ın 1 Ocak 2018 Doodle'ı kullanıcılar tarafından büyük bir heyecanla karşılandı.

Abone ol
Abone ol 01 Ocak 2018 05:37

Yeni yılın ilk dakikalarında Google'dan yılbaşı Doodle sürprizi geldi. 2017'ye veda ederken Google da bu özel günü Doodle olarak ele aldı. İşte Google'ın yeni yılın ilk günü için hazırladığı Doodle...



Doodle Nedir? 



Doodle'lar, tatil günlerini ve yıl dönümlerini kutlamak, ünlü sanatçıları, kâşifleri ve bilim insanlarını anmak amacıyla Google logosunda yapılan eğlenceli, şaşırtıcı ve bazen de spontane değişikliklerdir.

Google, bunca yıldır kaç doodle yaptı? 



Google, dünya genelinde oluşturulan ana sayfalar için 1500'den fazla doodle oluşturdu... Bu sayı her geçen gün artmaya devam ediyor! Tümünü görmek için www.google.com/doodles adresine gidin.



Doodle'ları kim tasarlıyor? 



Gördüğünüz her bir doodle'ın arkasında, çizerlerden (ki biz onlara doodle tasarımcıları diyoruz) ve mühendislerden oluşan bir ekip bulunuyor.



Google kullanıcıları/isteyen herkes doodle için fikirlerini nasıl gönderebilir? 



Kullanıcılardan gelen fikirler doodle ekibini her zaman heyecanlandırır. Kullanıcılarımız bir sonraki Google doodle için fikirlerini e-postayla proposals@google.com adresine iletebilirler.


Yorumlar