Anasayfa /  Teknoloji

Bilgisayar oyuncularına üzücü haber! Steam Link satışı durduruldu!

Özellikle bilgisayar oyuncularının kulladığı  Steam Link satışı ani bir kararla durduruldu. Steam Link nedir? Valve Steam Link nedir?  Steam Link satışları durduruldu mu? Valve Steam Link satışlarının durdurulma sebebi? Steam Link yazılımı? Steam Link uygulaması nedir? 5GHz Wifi Wi-Fi bağlantısı

Abone ol
Abone ol 21 Kasım 2018 13:12

Bilgisayar oyunculuğunda çok büyük yere sahip olan Steam Link, Valve tarafından durduruldu.

Steam Link, bilgisayarınızdaki oyunları TV’de oynamanızı sağlayan oldukça faydalı bir cihazdı. Steam Link ile TV’de oyun oynamak için tek yapmanız gereken şey bilgisayarınızı internete bağlı tutmak ve Steam Link’i televizyonunuza bağlamaktı. Ancak Android TV’lerin yaygınlaşması, Steam Link’in fiziksel bir ürün olma gereksinimini ortadan kaldırdı.

Valve tarafından Steam Link satışları durdurulmuş olsa da cihaza verilen desteğin devam edeceğini belirtelim. Üçüncü parti uygulamalara ve oyunlara verilecek destek tüm hızıyla sürecek.

Apple, Mayıs ayı itibariyle App Store’dan Steam Link’i kaldırdığı için Apple cihazlarda Steam Link kullanılamıyor. Bunun nedeni olarak ise Valve’ın Appletarafından onay verilmeyen iOS oyunlarını satması olarak gösteriliyor.Steam Link bilgisayarlarınızda oynadığınız oyunları, ağ üzerinden bağlı olduğu televizyona görüntü aktarmasına yarıyor. 1080 piksellik çözünürlükte 60 Hzgörüntü sunabildiğini de belirtelim.


Yorumlar