Anasayfa /  Teknoloji

Apple iPhone 8 ne zaman çıkacak? iPhone 8 işte böyle görünecek!

Bilindiği üzere Apple şu aralar yeni bir iPhone modeli üzerinde çalışıyor. iPhone’un 10. yılına özel olarak tasarlanan yeni iPhone modeli birçok premium özellikle beraber gelecek

Abone ol
Abone ol 14 Haziran 2017 11:37

Bu özellikler arasında en çok fark yaratan detay ise telefonun ön tarafının tamamen OLED ekran ile kaplı olması. Peki şimdilik iPhone 8 ismi ile anılan bu model nasıl görünecek?

Apple'ın Eylül ayında tanıtması beklenen yeni akıllı telefon modelleri bir kez daha sızıntı haberleri ile gündemde. Yeni sızıntılar sadece iPhone 8'i değil, ayrıca iPhone 7s ile 7s Plus'ı da gözler önüne seriyor.



Şimdiye kadar iPhone 8’in tasarımı ile ilgili birçok iddia ve söylentiyle karşılaştık. Bu iddialar genel anlamda benzer noktalara işaret ediyordu. Ön tarafın uçtan uca OLED ekranla kaplı olması, arka tarafta dikey olarak konumlandırılmış çift kamera modülü ve klasik Apple kasası...

Reddit'te yer alan fotoğraflara bakılırsa, Apple, Eylül ayındaki tanıtımda 3 ayrı iPhone modeli birden tanıtacak.



Geçtiğimiz gün OnLeaks tarafından sızdırılan yeni görsellerde de iPhone 8 tam olarak bu şekilde görünüyor. Görüntüler iPhone 8’in CAD çizimlerine dayanıyor.

Görsellerde de görüldüğü üzere iPhone 8 son derece şık bir tasarıma sahip. Ayrıca bu çizimlerde parmak izi okuyucusunun telefonun arka kısmı yerine ekranın altında yer aldığını da söyleyebiliriz. Bir diğer seçenek ise parmak izi okuyucusunun tamamen iPhone 8’den çıkarılmış olması...

Öte yandan iPhone 8’in önümüzdeki ay tanıtılacağına dair iddialarda gittikçe güçleniyor. Zira geçtiğimiz gün ortaya atılan bu dedikodulardan sonra benzer iddiaların sayısı hayli artmış durumda. Yine de Apple cephesinden konu hakkında net bir açıklama gelmiş değil.

JPMorgan tarafından geçtiğimiz gün yayınlanan bir raporda ise iPhone 8 hakkında sürpriz iddialara yer verildi. Ünlü analiz şirketine göre, Apple yeni iPhone modelinin yanında kablolu kulaklık yerine AirPods verecek. Yani diğer bir değişle Apple’ın ülkemizde yaklaşık olarak 800 TL’ye sattığı AirPods kablosuz kulaklıklar iPhone 8’in kutusundan çıkacak. Elbette bunun şimdilik bir söylentiden ibaret olduğunu unutmayalım.


Yorumlar