Anasayfa /  Foto Galeri

Tecavüz sonucu hamile kalınca doğan bebeğine yapmadığı işkence kalmadı

Yulia adında bir kadın kocasından ayrıldıktan sonra hayatı kabusa döndü. Yulia, tecavüze uğraması sonucu hamile kaldı. Doğurduğu bebeğine "tecavüz sonucu doğması" nedeniyle bakmak istemedi ve akılalmaz işkencelerde bulundu. Ayrı bir evde yaşayan kadına tecavüz eden kocası canlı yayında yalan makinasına bağlanınca gerçek ortaya çıktı.

Tecavüz sonucu hamile kalınca doğan bebeğine yapmadığı işkence kalmadı - Sayfa 1

RUSYA'da Yulia Zykova isimli kadın, ayrı yaşadığı kocasının kendisine tecavüzü sonucu dünyaya geldiğini iddia ettiği bebeğini yaptıkları kan dondurdu.

Tecavüz sonucu hamile kalınca doğan bebeğine yapmadığı işkence kalmadı - Sayfa 2

Rusya'da 39 yaşındaki Yulia Zykova adlı bir süredir eşiyle sorunlar yaşadığı için ayrı yaşıyorlardı. Yulia'ya bir gün eşinin tecavüz etmesi sonucunda bir bebeği oldu. Kadın, tecavüz sonrası dünyaya gelen bebeğine işkenceler yaptığı ortaya çıktı. 

Tecavüz sonucu hamile kalınca doğan bebeğine yapmadığı işkence kalmadı - Sayfa 3

Anne Yulia, kendisini başka bir kadın için terk eden kocasının tecavüzüne uğradığını bu nedenle bebeği istemediği için dolaba sakladığını söyledi. 

Tecavüz sonucu hamile kalınca doğan bebeğine yapmadığı işkence kalmadı - Sayfa 4

Annenin 13 yaşında büyük oğlu kendisinden gizli bir şekilde kardeşini beslemesine rağmen bebek bulunduğunda aşırı zayıf düştüğü için ağır hastalandı.