Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

TCDD İşçi Personel Alım İlanı Yayımladı! İŞKUR Aracılığı İle Alınacak

TCDD yayımladığı ilana göre bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı statülerde işçi personel alımı yapacağını belirtti. İlgili ilan için detaylar haberimizin devamında yer almaktadır.

Abone ol
Abone ol 13 Eylül 2018 03:39

Devlet Personel Başkanlığı tarafından 11 Eylül 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Devlet Demir Yolları Taşımacılık ( TCDD ) bünyesindeki işçi personel eksikliğini gidermek üzere farklı statülerde alım yapacğaını açıkladı. Buna göre 2 farklı ilan yayımlandı ve yayımlanan ilanlara göre, 2 Engelli ve 4 Eski Hükümlü işçi personel alımı yapılacak.

Söz konusu ilan Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlandı ancak İlgili ilan 17 Eylül 2018 tarihinde Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR ) üzerinden yayımlanacaktır. 

Buna göre TCDD Karabük Depo Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Lokomotif Bakım Atölye Müdürlüğüne mekaniker lokomotifçi olarak 2 engelli işçi istihdam edilecektir.

Eski Hükümlü pozisyonu için ise, Ankara İli için 1 kişi, Karabük İli için 1 kişi, Hatay ili için 1 kişi ve Konya ili için 1 kişi olmak üzere TCDD toplamda 6 kişilik boş kadro ile işçi personel alımı gerçekleştirecektir.Adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen başvuru şartlarını taşımaları gerkemektedir. 

Adayların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaki KPSS girmiş olmaki Askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Engelli olduğunu veya Eski hükümlü olduğunu gösterir belgeye sahip olmaları gerekmeketdir. Adaylar başvurularına 17 Eylül 2018 tarihi itibari ile İŞKUR'da yayımlandığı zaman başlayabilirler ve başvurularını en geç 10 gün içerisinde yani 26 Eylül 2018 tarihine kadar başvurularını Trürkiye İş Kurumu üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlanlar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Engelli İlanı

Eski Hükümlü İlanı






Yorumlar