Anasayfa /  Ekonomi

TCDD iş başvuru sonuçları açıklandı ! TCDD kura çekimi sonuçları sorgula

TCDD iş başvuru sonuçları açıklandı ! TCDD kura çekimi sonuçları sorgula. Devlet Demiryolları tarafından yapılan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde ilan edile 356 işçi alımı için kura çekimi sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar ve diğer listeler.

Abone ol
Abone ol 02 Mayıs 2019 11:27

TCDD iş başvuru sonuçları açıklandı !  TCDD kura çekimi sonuçları sorgula. Devlet Demiryolları tarafından yapılan duyuruya göre geçtiğimiz günlerde ilan edile 356 işçi alımı için kura çekimi sonuçları açıklandı. İşte sonuçlar ve diğer listeler.

TCDD işçi alımı için yeni bir duyuru yayımladı. Geçtiğimiz günlerde Türkiye İş Kurumu tarafından yayımlanmış olan ilana göre tccdd farklı kadrolara 356 kşilik kadro ile işçi alımı yapacağını ilan etmişti. Adaylar başvurularını İŞKUR üzerinden gerçekleştirdi ve bu bağlamda 25 Nisan 2019 tarihinde Noter Huzurunda kura çekimi yapıldı. İşte Yapılan Duyuru.

DUYURU VE EVRAK TESLİMİ

Bu kapsamda Devlet Demiryolları ( TCDD ) 356 kişilik kadro için kura sonuçları ve Asıl adayların evrak teslimi hakkında duyuru yayımladı. Ayrıca TCDD nin yapmış olduğu duyuruya göre Ostim Hizmet Merkezince gönderilen nihai listeler incelendiğinde 6 işyerine başvuru yapılmadığı, 90 işyeri için noter huzurunda kura çekilişi ile sözlü sınavına alınacak asıl ve yedek adayların belirlenmesine gerek bulunmadığı, 73 işyeri için sözlü sınavına alınacak asıl ve yedek adayların belirlenmesine gerek bulunduğu tespit edilmiştir.

73 işyeri için sözlü sınavına alınacak asıl ve yedek adayların belirlenmesi için "Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkındaki Yönetmelik" gereğince 25.04.2019 tarihinde yapılan noter huzurunda kura çekimi yapılmıştır. Yapılan kura çekimi ile sözlü sınavına katılacak TABLO 1 deki 556 asıl ve 487 yedek aday belirlenmiştir.

TABLO 1 de bulunan asıl adayların sözlü sınavına katılabilmesi için İŞKUR ilanında belirtilen şartları taşıyıp taşımadıkları kontrol edilecektir.

İŞKUR’ca gönderilen listede bulunan kişilerden istenen şartları taşımayanların başvuruları kabul edilmeyecek ve sözlü sınavına alınmayacaktır. Başvurusu kabul edilmeyenler için tutanak düzenlenecek ve İŞKUR a bildirilecektir.

Bu nedenle, TABLO 1 de bulunan asıl adayların adları karşısında belirtilen tarih ve saatlerde aşağıda istenilen evraklarını TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Daire Başkanlığı Anafartalar Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine gelerek teslim etmeleri gerekmektedir. İstenilen evrakları süresi içerisinde teslim etmeyen veya ilanda belirtilen şartları taşımayan adayların yerine, yedek adaylar yedek sırasına göre evrak teslimine çağrılacaktır.

İSTENEN BELGELER

1- Meslek Lisesi Diploma fotokopisi, (aynı zamanda ön lisans ve lisans mezunu adaylar ön lisans ve lisans diploma fotokopisi getirecek.)

2-T.C. Kimlik numarası bulunan Adli Sicil Kaydı (Cumhuriyet Savcılığı veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacak, adli sicil kaydı olanlar her sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararını getirecektir.),

3- Devam eden eğitim durumu olanlar durumunu belirtir belge,

4- Nüfus cüzdan fotokopisi,

5- Askerlik durum belgesi (Askerlik Şubesi veya e-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr. adresinden alınacaktır. Alınacak belgede terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğu belirtilmiş olacaktır. Askerlik çağında olmayanlar durumlarını dilekçe ile bildirecektir.),

6- Öncelikli Belgesi (Kamuda daimi işçi iken ayrılan, askerde üstün başarı belgesi alan v.b)



7- İş Talep Bilgi Formu (TCDD web sitesinde yayınlanmıştır. Resimli ve eksiksiz olarak doldurulacak)

8- Güvenlik Soruşturması Arşiv Araştırması Formu (TCDD web sitesinde yayınlanmıştır. Resimli ve eksiksiz olarak bilgisayar ortamında 1 adet doldurulacaktır.)

Ayrıca;

Demiryolu Yol Yapım, Bakım ve Onarım Makinesi Operatörü olarak; - Alsancak Yol Mekanik Atölye Müdürlüğüne alınacak 2 işçi,

- Malatya Yol Mekanik Atölye Müdürlüğüne alınacak 4 işçi,

- Afyonkarahisar Yol Mekanik Atölye Müdürlüğüne alınacak 1 işçide,

G sınıfı, (G sınıfı ehliyetini yenileyenler için M ve G sınıfı), sürücü belgesi ve MEB Onaylı Ekskavatör Operatörlüğü belgesi istenmektedir. Başvuru yapan kişiler söz konusu belgelerin fotokopisini getirecektir.

- İŞKUR da 4900864, 4901040 ve 4901155 istem numarası ile ilan edilip, İzmir Liman İşletme Müdürlüğüne Liman Vinç Operatörü (RTG ve SSG) (Mekanik Vasıta Operatörü) olarak alınacak adaylardan aşağıda belirtilen belgelerden birine sahip olması gerekmektedir.

TCDD TARAFINDAN YAPILAN DUYURULAR VE TABLOLAR.

Noter Huzurunda Yapılan Kura Çekimi Sonuçları ( TABLO 1 )

Asıl ve Yedek Listedeki Adayların Dikkatine

Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu 

İZMİR LİMAN OPERATÖR İŞ TALEP BİLGİ FORMU

OPERATÖR İŞ TALEP BİLGİ FORMU

TTİ İŞ TALEP BİLGİ FORMU

YBO İŞ TALEP BİLGİ FORMU


Yorumlar