Anasayfa /  Foto Galeri

Tatile gelen gurbetçi aile hayatının en büyük acısını yaşadı! Minik Ece toprağa verildi

Belçika’dan Türkiye’ye tatile gelen gurbetçi ailenin 6 yaşındaki kızı, İzmir’in Gaziemir ilçesinde ailesiyle yemek yedikten sonra yolda rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Küçük oğulları yoğun bakımda. İşte acı veren olayın detayları...

Tatile gelen gurbetçi aile hayatının en büyük acısını yaşadı! Minik Ece toprağa verildi - Sayfa 1

Edinilen bilgiye göre, Belçika’da yaşayan gurbetçi Cihan ve Hasret Mercankaya çifti, 13 Nisan Çarşamba günü Aydın’ın Didim ilçesinden İzmir’e geldi. İzmir’in Gaziemir ilçesinde bulunan alışveriş merkezindeki bir restoranda yemek yiyen Mercankaya ailesi, yemeğin ardından Aydın’ın Didim ilçesine hareket etti. Mercankaya çiftçinin çocukları 6 yaşındaki Ece Melisa ile 4 yaşındaki Ege ve anne Hasret Mercankaya yolda rahatsızlandı. Baba Cihan Mercankaya, rahatsızlanan eşi ve 2 çocuğunu Didim Devlet Hastanesine götürdü.

Tatile gelen gurbetçi aile hayatının en büyük acısını yaşadı! Minik Ece toprağa verildi - Sayfa 2

İddiaya göre, burada yapılan muayenenin ardından aile taburcu edilirken, rahatsızlıkları süren Ece Melisa ile Ege yeniden Didim Devlet Hastanesine getirildi. Tekrar yapılan muayenenin ardından teşhis konulamayan 2 çocuk yeniden taburcu edildi. Çocukların durumlarının kötüleşmesi sonrası aile çocuklarını ilk olarak Didim Devlet Hastanesine, ardından da Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine götürdü. Burada durumu ağırlaşan Ece Melisa, 18 Nisan'da hayatını kaybederken kardeşi Ege ise Ege Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. Ege Mercankaya’nın tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Tatile gelen gurbetçi aile hayatının en büyük acısını yaşadı! Minik Ece toprağa verildi - Sayfa 3

Öte yandan Didim Devlet Hastanesi görevlileri ile lokanta hakkında da suç duyurusunda bulunulduğu öğrenildi.
Acılı baba olayı anlattı

Tatile gelen gurbetçi aile hayatının en büyük acısını yaşadı! Minik Ece toprağa verildi - Sayfa 4

AVM'DE, KARNIYARIK, KÖFTE VE PATATES YEDİLER
Cihan Mercankaya kanser tedavisi gören eşi Hasret Mercankaya'yı 13 Nisan'da Karşıyaka'daki özel bir hastaneye götürdü. Hastaneye aç karnına gelmesi söylenen Hasret Mercankaya'ya pozitron emisyon tomografisi (PET-CT) yapıldı. Hastanedeki kontrolün ardından araçlarına binen Mercankaya ailesi yemek yemek için Gaziemir'deki bir AVM'ye gitti. AVM'nin en üst katındaki bir restorana giren Mercankaya çifti ile çocukları burada karnıyarık, köfte ve patates yedi.