Anasayfa /  Ekonomi

Yılbaşında nereye gidilir? Yılbaşında gidilecek en güzel 10 güzel yer

Yılbaşında gidilebilecek en güzel şehirler, yeni bir yerde yeni bir yılı karşılamak isteyenler için iyi bir fırsat yaratıyor. İşte Türkiye’de yılbaşında gidilecek 10 şehir...

Abone ol
Abone ol 20 Aralık 2018 21:06

Yılın son ayına girdiğimiz bu günlerde, hepimizi şimdiden yeni yıl ve yılbaşı heyecanı sarmış durumda diyebiliriz. Yılbaşında yapılacak aktiviteler ve yılbaşına nerede gireceğimiz konusu ise hepimizin aklını kurcalayan sorular arasında. Şayet sizlerde yılbaşına bulunduğunuz şehirden farklı bir yerde girmek istiyor fakat bu konuda hiçbir fikrinizi yok ise bu yazımız tam size göre sizler için hazırladığımız Türkiye’de yılbaşında gidilecek 10 şehirkonulu makalemizde, yılbaşında gidebileceğiniz şehir önerilerini sizler için bir araya topladık. Öneriler bizden, yılbaşında gideceğiniz yere karar vermek sizden diyelim ve gelin Türkiye’de yılbaşında gidilecek 10 şehire hep birlikte göz atalım.

BURSA-ULUDAĞ

Yılbaşı dendiğinde aklımıza bembeyaz yağan karın oluşturduğu o muhteşem manzara gelir. Bursa-Uludağ ise yılbaşı için gidilecek en iyi şehir önerileri arasında yer almaktadır. Uludağ’da yılbaşı için tercih edeceğiniz ve yılbaşına özel hazırlanan birçok mekân ve otel seçeneği de bulunmaktadır. Birçok ünlü sanatçının da yılbaşı için konser verdiği Uludağ’da, kayak ve snowboard yaparak yılbaşı tatilinizi daha mükemmel hale getirebilirsiniz.

KARTEPE

Özellikle İstanbul’a olan yakınlığıyla yılbaşı için tercih edilebilecek bir diğer önerimiz ise Kartepe olacaktır. İzmit körfezini ve Sapanca Gölünü zirveden izleyebileceğiniz muhteşem manzarası ve karın keyfini doyasıya çıkarabileceğiniz Kartepe’de, yılbaşı kutlamaları için her bütçeye uygun otel bulunmaktadır.

KAPADOKYA

Kapadokya eşsiz mimarisi ile gidenleri kendine hayran bıraktıran ve kendilerini büyülü bir atmosferin içinde hissettiren eşsiz güzellikleriyle yılbaşında da tercih edilebilecek oldukça iyi bir seçenek olacaktır. Peri bacaları ve uçan balonları ile ünlü Kapadokya’da yılbaşında da harika zaman geçirebilirsiniz.

İZMİR-ALAÇATI

Alaçatı denildiğinde hepimizin aklına o sıcacık yaz günleri gelse de, yılbaşı içinde oldukça iyi bir seçenek olarak karşımıza çıkmaktadır. Yılbaşı zamanında Alaçatı sokaklarında düzenlenen birbirinden eğlenceli yılbaşı partileri eminiz sizlerinde hoşuna gidecektir.

ANTALYA

Yaz tatilleri için en çok tercih edilen şehirlerden biri olan Antalya, yılbaşı kutlamaları için de tercih edilen şehirler içerisinde yer almaktadır. Noel Baba’nın memleketi olarak bilinen Antalya’da, birçok ünlü şarkıcı yılbaşı konseri verirken, sokaklarından mekânlarına kadar yılbaşı için özel olarak süslenen bu güzel şehirde yılbaşına girmek iyi bir fikir olacaktır.

PALANDÖKEN

Karın ve kış sporlarının tadını doyasıya çıkarabileceğiniz, yılbaşı kutlamalarının da oldukça eğlenceli geçtiği bir diğer önerimiz Palandöken olacaktır. Yılbaşı için özel hazırlanan programlarıyla birçok otel yılbaşında müşterilerini beklemektedir.

KIBRIS

Yavru vatanımız Kıbrıs her ne kadar sınırlarımız içinde yer almasa da uçakla kısa zamanda gideceğiniz oldukça iyi bir alternatif olacaktır. Yılbaşı için özel hazırlanan mekânlarda sınırsız eğlence, ünlü sanatçılar ve gösteriler yer almaktadır.

İSTANBUL-NİŞANTAŞI

Her yıl yılbaşı zamanı sokakları süslenen ve birçok gösteriye ev sahipliği yapan Nişantaşı sokaklarında yeni yılı karşılamak iyi bir fikir olabilir. Ünlü djler, konserler ve havai fişek gösterileriyle birlikte eğlencenin zirvesine çıkan Nişantaşı, mekân ve otel seçenekleriyle de yılbaşını geçirebileceğiniz iyi bir seçenek olacaktır.

BOLU-KARTALKAYA

Yılbaşını doğa manzarası içerisinde kutlamak isterseniz Bolu Kartalkaya önerimizi mutlaka not edin. Özellikle İstanbul ve Ankara’ya yakın olması sebebiyle de tercih edilen Bolu Kartalkaya; hem kış sporları hem de doğası ile yılbaşında gidebileceğiniz, düzenlenen yılbaşı eğlenceleriyle keyifli zamanlar geçirebileceğiniz oldukça iyi bir alternatif.

AĞVA

Hem İstanbul’a olan yakınlığı hem de doğa güzelliği ile yılbaşında günü birlik bile olsa gidilebilecek en iyi seçenekler arasında Ağva yer almaktadır. Yılbaşına özel hazırlanan programlar ile bütçenize uygun otellerde konaklayarak yılbaşı tatilinizden keyif almak için bu önerimizi tercih edebilirsiniz.


Yorumlar