Anasayfa /  Dünya

Tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı çığlık çığlığa can verdi!

Bahamalar'da tekne turuna çıkan 21 yaşındaki genç kız, şnorkelle denizde yüzerken 3 köpekbalığına yem oldu. Çığlıklar içinde can veren genç kızın yaşadığı vahşeti dünyada yankı uyandırdı.

Abone ol
Abone ol 27 Haziran 2019 23:13

Lindsey, ailesiyle son zamanların en popüler tatil noktalarından biri olan Bahamalar'a gitti. Olay gerçekleştiği sırada Lindsey, ailesiyle birlikte Kuzey Atlantik Okyanusu'ndaki Rose Adası yakınında domuzlarla birlikte yüzebileceği tekne turundaydı.

Meşhur tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı Çığlık çığlığa can verdi! Herkes yaşananları çaresizce izledi - Sayfa 2

Kaliforniya, Torrance'da yaşayan 21 yaşındaki Jordan Lindsey, Loyola Marymount Üniversitesi'nde Çevre İletişimi bölümünde okuyordu.

Meşhur tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı Çığlık çığlığa can verdi! Herkes yaşananları çaresizce izledi - Sayfa 3

The Sun'da yer alan habere göre Lindsey'in ailesi köpekbalıklarının yaklaştığını gördü ve kızlarını uyarmak için var gücüyle bağırdı ama Lindsey'in suyun içinde duyması imkansızdı. Lindsey'in korkunç saldırıda sağ kolu koptu ve sol kolu ile bacağı ise ısırıklar içindeydi

Meşhur tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı Çığlık çığlığa can verdi! Herkes yaşananları çaresizce izledi - Sayfa 4

Kraliyet Bahamalar Polis Kuvvetleri'nin çarşamba günü yaptığı açıklamada, ailenin kızlarını kucaklayıp kıyıya koştuğunu Nassau'daki Doktor Hastanesine götürüldüğünü ancak hayatını kaybettiğini bildirdi.

Meşhur tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı Çığlık çığlığa can verdi! Herkes yaşananları çaresizce izledi - Sayfa 5

Tekne turundaki turistler arasında bulunan 32 yaşındaki Teksaslı turist ve doktor Jace Holton, saldırıdan 45 dakika önce köpekbalığını bölgede yüzerken gördüğünü söyledi. Twitter'dan paylaştığı bu fotoğraf da sözlerinin kanıtı oldu.

Meşhur tatil beldesinde köpekbalığı saldırısı Çığlık çığlığa can verdi! Herkes yaşananları çaresizce izledi - Sayfa 6

Lindsey'in ölümü, on yıldan uzun bir süredir Bahamalar'daki ilk ölümcül köpekbalığı saldırısı olarak dünyada yankı uyandırdı


Yorumlar