Anasayfa /  Foto Galeri

Tarkan'dan baba hareket! Kızı istedi, Tarkan etek giydi

Megastar Tarkan, kızı Liya ile birlikte objektif karşısına geçti. Kızı için tütü giyen ve o anları takipçileriyle paylaşan ünlü şarkıcı, "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" sözleriyle güldürdü

Tarkan'dan baba hareket! Kızı istedi, Tarkan etek giydi - Sayfa 1

2016 yılında Pınar Dilek ile sürpriz bir şekilde nikah masasına oturan Tarkan, iki yıl sonra da baba olmuş ve kızına Liya adını vermişti. Pandemi sürecinde sıkı bir sosyal medya kullanıcısı olan ve keyifli anlarını yayınlayan ünlü şarkıcı, yeni bir paylaşımda bulundu.

Tarkan'dan baba hareket! Kızı istedi, Tarkan etek giydi - Sayfa 2

KIZI İÇİN TÜTÜ GİYDİ

Kızı ile oyun oynayan Tarkan, Liya için tütü giydi. O anları yayınlayan 48 yaşındaki şarkıcı, gönderisinde, "Rolling Stones tişörtü giyip cool (havalı) baba gibi takılmaya çalışırken, o tişörtün altına tütüyü böyle giydiriverirler işte!" ifadelerini kullandı.

Esprili paylaşımıyla kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gören Tarkan'ın fotoğrafına; Kenan Doğulu, Ceylan Ertem ve Burcu Kara gibi ünlü isimler yorum yaptı.

Tarkan'dan baba hareket! Kızı istedi, Tarkan etek giydi - Sayfa 3

"5 ÇAYINA DAVET EDİLDİM"

Öte yandan bir süredir yaşamını Almanya'da sürdüren ünlü şarkıcı, geçtiğimiz günlerde de Liya ile yer aldığı bu fotoğrafını, "5 çayına davet edildim yine." notuyla yayınlamıştı.

Tarkan'dan baba hareket! Kızı istedi, Tarkan etek giydi - Sayfa 4

HAYRANIYLA EVLENDİ

Tarkan ve Pınar Dilek, 5 yıl önce ünlü şarkıcının Tarabya'daki villasında düzenlenen törenle hayatlarını birleştirmişti. Nikahta şarkıcının annesi Neşe Tevetoğlu, ağabeyi Hakan ve kardeşi Adnan Tevetoğlu hazır bulunurken, Pınar Dilek'in Almanya'da yaşayan ailesi de Türkiye'ye gelmişti. Çiftin nikah töreni Türk basını kadar Alman basınında da büyük yankı uyandırmıştı.

Küçüklüğünden beri büyük bir Tarkan hayranı olduğu ortaya çıkan Pınar Dilek, yaklaşık 7 yıl önce şarkıcının Almanya konseri sonrasında ünlü sanatçı ile tanışmış ve arkadaşlıkla başlayan ilişkisi kısa sürede aşka dönüşmüştü.