Anasayfa /  Foto Galeri

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim günü! İşte, 15 Ağustos indirimli ürünler listesi...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde 30'un üzerinde temel tüketim ürünlerinde indirim yapılacağı duyurmasının ardından Tarım Kredi Kooperatif Marketleri indirime girecek olan ürünleri açıklamıştı. İşte, 15 Ağustos Tarım Kredi marketleri indirimli ürünler listesi ve fiyatları...

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim günü! İşte, 15 Ağustos indirimli ürünler listesi... - Sayfa 1

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarım kredi kooperatiflerinin kâr amaçlı kurulmadığına dikkat çekerek bu marketlerdeki ürünlerin fiyatlarının indirilmesi talimatını vermişti. Bunun üzerine bin 400 marketteki 30'dan fazla tüketim maddesinde fiyatların indirilmesi için harekete geçildi.

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim günü! İşte, 15 Ağustos indirimli ürünler listesi... - Sayfa 2

TARIM KREDİ MARKET İNDİRİMLİ ÜRÜNLER

Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından indirim uygulanacak ürünler şunlar olacak:

“Makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ay çiçek yağı, zeytin yağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezi”

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim günü! İşte, 15 Ağustos indirimli ürünler listesi... - Sayfa 3

Marketlerin açılması ile birlikte etiketler değişmeye başladı. Habertürk TV’de yer alan haberde 44 liralık tavuk bagetin fiyatı 38 liraya düştüğü görüldü. Vakumlu 500 gram siyah zeytin 27,95 liraya, salamura siyah zeytin 13,75 liraya düştü. Yarım yağlı beyaz peynir 69,90, tam yağlı beyaz peynir de 72,90 lira oldu. 2 litrelik Ayçiçek yağı 64,50 liraya, bir litreliği ise 33,50 liraya düştü. Siyah çay şu an da yeni fiyatları ile 59 liradan satışa sunuluyor. Zeytinyağında ise düşüş 54,90 lirayı buldu. Balın yarım kilosu 37 liradan satılıyor. Şekerin kilosu ise 17 liradan alıcıya ulaştırılıyor. Diğer ürünlere ise etap etap indirim yapılacağı ifade ediliyor.

Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirim günü! İşte, 15 Ağustos indirimli ürünler listesi... - Sayfa 4

Et ürünlerindeki indirimler ayrıca duyurulacak

Et ürünlerinde ise Et ve Süt Kurumu tarafından temin edilecek ürünler, kasap reyonu bulunan Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde ivedilikle, kasap reyonu bulunmayan marketlerde ise gerekli hazırlık çalışmalarının yapılmasının ardından paketli olarak en kısa sürede indirimli şekilde satışa sunulacak. Et ürünlerinde uygulanacak indirimlerin duyurusu ayrıca yapılacak.