Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Tarım Bakanlığı personel alımı yapacak !

Tarım Bakanlığı 3 Temmuz tarihinde açılacak proje için önemli bir müjdeyi verdi. Bu bölgede 7 bin personel istihdamı sağlanacak. Diğer yandan 2828 sayılı kanun ile atanan personeller için evrak teslimi yapmaları için duyuru açıklandı.

Abone ol
Abone ol 02 Temmuz 2020 22:51

Tarım ve Orman Bakanlığının yeni verdiği Müjdeye göre Konya Ovası projesi üçüncü merhalesi cuma günü 3 Temmuz 2020 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Telekonferans sistemi ile açılışı gerçekleştirilecek.

72 bin 650 dekarlık alanda kurulacak olan Konya ilçelerinden İçeri Çumra, Doğanlı, Çumra ve Alibey köyünde kapsayan proje sayesinde 65 milyon liralık katkı sağlayacak olan bu projenin önemli bir özelliği de bu bölgede 7000 personel alımı gerçekleştirilecek olmasıdır. Müjdeyi Tarım Bakanlığı tarafından resmi açıklama ile açıklandı. Bölgede bu projede 7 bin personel alımı için istihdam sağlanacak.

TARIM BAKANLIĞI ATANAN PERSONELLER İÇİN DUYURU!
Tarım Bakanlığı 2828 sayılı kanuna göre 30 Haziran 2020 tarihinde aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının kurası ile atanan personellerden istenen belgeler 24 Temmuz 2020 mesai saatine kadar Personel Genel Müdürlüğü'ne teslim etmelerini istedi.

KURUM İDARİ KURUL TAMAMANDI!

Ayrıca Tarım Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü tarafından işçi ile işveren arasındaki kamu görevlileri Sendikası toplu iş sözleşmeleri kanunu gereği gerçekleştirilen kurum idari kurul toplantısı raporu belli oldu

Yorumlar