Anasayfa /  Spor

Taraftarların merak ettiği soru Kerem Aktürkoğlu derbide oynayacak mı?

Galatasaray ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında dev derbide kozlarını paylaşacak. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, kritik müsabaka öncesi Kerem Aktürkoğlu ile ilgili gelişmeleri yakından takip ediyor. Cimbom'da tek düşünce genç yıldızı Fenerbahçe deplasmanına yetiştirebilmek.

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2022 15:49

Karagümrük ile oynanan maçta sakatlanan Kerem Aktürkoğlu için Florya'da seferberlik ilan edilmiş durumda... Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Domenec Torrent, genç yıldızın durumunu anbean takip ediyor...

Takvim'in haberine göre; İspanyol hoca, Kerem Aktürkoğlu'nun bir an önce iyileşmesini bekliyor... Çünkü onu derbide en kritik futbolcu olarak görüyor... Onun çabukluğundan Fenerbahçe deplasmanında yararlanmak istiyor...

Galatasaray'da tek hedef yıldız oyuncuyu pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçına yetiştirmek... Cumartesi yapılacak idmanda kendini deneyecek olan Kerem, ağrı hissetmezse Fenerbahçe karşısında forma giyecek.

LİGDE 1 MAÇ KAÇIRDI
Bu sezon sarı-kırmızılı forma altında 45 maça çıkan Kerem Aktürkoğlu 11 gol atarken 10 da asiste imza attı. Süper Lig'de 30 maçta görev alan Kerem, 8 gol ve 6 asistle tam 14 gole katkıda bulundu.

Bu sezon istikrarlı futboluyla dikkat çeken Kerem Aktürkoğlu Süper Lig'de sadece 1 maç kaçırdı. Avrupa'nın dev kulüpleri de milli oyuncuyu yakından izliyor. Yıldız futbolcu için sezon sonunda Galatasaray'ın kapısını çalacaklar.

Yorumlar