Anasayfa /  Foto Galeri

Taraftar ayaklanacak ! Arda Turan... 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri

Devre arası transfer döneminin bitmesine kısa bir süre kala takımlar kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Gidecek ve gelecek isimler netleşmeye başladı. İşte 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri...

Taraftar ayaklanacak ! Arda Turan... 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 1

Galatasaray'da Arda Turan transfer haberleri gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Emre Mor, Nagatomo, Mariano ve takımdan ayrılması gündemde olan diğer isimlerle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. 

Taraftar ayaklanacak ! Arda Turan... 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 2

 Ayrıca Galatasaray'da stoper ve forvet transferin transfer döneminin sonuna kadar bitmesi bekleniyor. İşte 22 Ocak Çarşamba son dakika Galatasaray transfer haberleri ve detaylar...

Taraftar ayaklanacak ! Arda Turan... 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 3

EMRE MOR VEDA EDİYOR
Teknik heyetin gözden çıkardığı Emre Mor, sosyal medya hesaplarındaki bilgi kısmından Galatasaray ibaresini kaldırdı. Celta Vigo’dan kiralanan genç futbolcunun kendisine kulüp aradığı, anlaşma sağlaması halinde Sarı-Kırmızılı kulübün kontratı feshedeceği bildirildi.

Taraftar ayaklanacak ! Arda Turan... 23 Ocak Galatasaray transfer haberleri - Sayfa 4

EMRE TAŞDEMİR KAYSERİSPOR'DA
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in isteği doğrultusunda sarı kırmızılı kulübe transfer olan ancak bir türlü istenilen performansı sergileyemeyen Emre Taşdemir, ligin ikinci yarısında Kayserispor forması giyecek. Kiralık olarak anlaşmaya varılan Emre Taşdemir ile 6 aylık anlaşıldı.