Anasayfa /  Magazin

Tamer Karadağlı Savaşçı dizisi hakkında ilk kez konuştu

Savaşçı dizisinin artık yayınlanmayacağını düşünürken yapılan bomba transferlerle kadro güçlenerek geri dönüyor. Bunun yanı sıra Tamer Karadağlı Savaşçı hakkında ilk kez konuştu.

Abone ol
Abone ol 17 Ocak 2021 19:48

Dizinin kadrosuna dahil olan bir ünlü isim de ünlü oyuncu Tamer Karadağlı oldu. İzleyicilerin Tamer Karadağlı’nın performansının nasıl olacağını merak etmesi şüphesiz. Ancak Karadağlı daha şimdiden herkesi büyük bir merak ve heyecanın içine sürüklemeyi başardı.

Yayınlandığı dönemde reytingleri elinde tutmayı başaran ancak izleyici kitlesini kadrodan ayrılan ünlü isimlerinden dolayı endişelendiren Savaşçı dizisi için artık geri sayım başladı. Dizinin tekrardan çekimleri için Eskişehir’de hazırlıklar başladı.

Son olarak diziye katılan birbirinden ünlü isimler ise şöyle; Bununla beraber dizinin kadrosunda ki büyük değişimin ardından yeni oyuncular Tamer Karadağlı, Ediz Hun, Erkan Meriç, Ekin Mert Daymaz, Anıl Tetik ve Serenay Aktaş.

 

Tamer Karadağlı duygulandı gözleri doldu

Dizi kadrosuna yeni katılan usta oyuncu Ediz Hun Tamer Karadağlı hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Baba-Oğul karakterini canlandıracak olan Ediz Hun ile Tamer Karadağlı ikilisi şimdiden dikkatleri üzerine çekerek mercek altına alınmayı başardılar.

Tamer Karadağlı hakkında övgü dolu sözler söyleyen Ediz Hun, “Çok önemli ve bilgili bir sanatçı. Tamer’den pozitif enerjiler aldım. O kadar kültürlü o kadar zarif bir insan ki çok hoşuma gitti!” dedi. Bu sözler karşısında Tamer Karadağlı duygusal anlar yaşadı. Utandığını ve mahcup olduğunu söyledi.

“Ediz abi bir efsane”

Ustra oyuncu Ediz Hun’un açıklamarıyla duygusal anlar yaşayan Tamer Karadağlı ise; “Ediz abi bir efsane. Hem oyunculuğu hem de beyefendiliği ile örnek alınması gereken bir insan. Ediz abinin bu projede yer alması bizim için büyük bir avantaj!” sözlerini dile getirdi.

Sık sık operasyonlara katılacak

Savaşçı dizisinde Albay Oktay Göktürk karakterine hayat vereceğini belirten Tamer Karadağlı, bu karakterin sık sık operasyona katılan birisi olduğunu aktardı.

Tamer Karadağlı, bu karakterin fiziksel ve ruhsal görünümü için elinden gelenin en iyisini yapacağını belirtti. Projeye önem verdiği için çok başarılı bir performans sergilemek isteyen Tamer Karadağlı, izleyici kitlesini şimdiden heyecanlandırdı.

 

Yorumlar