Anasayfa /  Magazin

Talat Bulut taciz skandalı büyüyor o kadın ilk kez konuştu!

Fox TV dizisi Yasak Elma'nın Halit Argun'u Talat Bulut'un 19 yaşındaki kostüm asistanı, Özge Şimşek'i taciz ettiği iddia edilmişti. Taciz skandalı hakkında önemli bir gelişme yaşandı. Talat Bulut tarafından taciz edildiği iddia edilen Özge Şimşek ise ilk konuştu.

Abone ol
Abone ol 08 Haziran 2018 18:32

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran oyuncu Talat Bulut'un, 19 yaşındaki kostüm asistani Özge Şimşek'i, sette taciz ettiği iddia edilmişti. Büyük bir skandala dönüşen olayda önemli bir gelişme yaşandı. Set çalışanı Ö.Ş., isimli kadının şikayeti üzerine oyuncu Talat Bulut hakkında, "Sarkıntılık yapmak suretiyle cinsel saldırı" suçundan başlatılan soruşturma, yetkisizlik kararı ile İstanbul Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na gönderildi.

İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, set çalışanı Ö.Ş. (20) isimli kadının şikayeti üzerine Talat Bulut hakkında başlattığı soruşturmayı yetkisizlik kararı ile Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı'na yolladı. Suç tarihinin 31 Mayıs 2018, suç yerinin de Hadımköy olduğu bilgisine yer verilen yetkisizlik kararında, Hadımköy'ün Arnavutköy ilçesine bağlı olduğu, Arnavutköy ilçesinin de Gaziosmanpaşa Adliyesi'nin yargı alanında kaldığı belirtildi.

OLAY KADIN İLK KEZ KONUŞTU

Fox Tv ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Halit Argun karakterini canlandıran oyuncu Talat Bulut'un, 19 yaşındaki kostüm asistani Özge Şimşek'i, sette taciz ettiği iddia edilmişti. Özge Şimşek'in bu iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Talat Bulut defalarca yalanmalamalarda bulundu. Konunun diğer tarafı Özge Şimşek, sonunda her şeyi ayrıntılarıyla anlattı. İşte genç asistanın o açıklamaları.

‘Yasak Elma’ dizisinin setinde oyuncu Talat Bulut’un tacizine uğradığını iddia eden 19 yaşındaki kostüm asistanı Ö. Ş., olayı yargıya taşıdı. Bulut iddiaları reddetti, yapımcı Fatih Aksoy ise “Hasıraltı etmem” dedi. Savcılığa suç duyurusunda bulunan Ö.Ş., olayı Habertürk Gazetesi'nden Bülent İpek'in sorularına şu yanıtları verdi:

Talat Bulut’un kravatını düzeltecektim. Önce “Düzeltme”, sonra “Arka tarafa gidip düzeltelim” devamı için tıklayın...











 



Etiketler yasak elma tacız
Yorumlar