Anasayfa /  Güncel

Taha Duymaz'ın kardeşleri Melek Duymaz ve Umut Duymaz kimdir?

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremlerde Hatay'da bulunan fenomen Taha Duymaz ve kardeşleri Melek Duymaz ile Umut Duymaz'da enkaz altında kalmışlardı. Dün ailesi 3 kardeşin de cansız bedenine ulaştıklarını açıkladı. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2023 12:00

6 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilde büyük yıkıma sebep olan depremlerde Hatay'da bulunan fenomen Taha Duymaz ve kardeşleri Melek Duymaz ile Umut Duymaz'da enkaz altında kalmışlardı. Dün ailesi 3 kardeşin de cansız bedenine ulaştıklarını açıkladı. İşte detaylar..

TAHA'DAN ACI HABER

Günlerdir enkaz altında olan Taha Duymaz'ın kardeşlerinin de enkaz altından cansız bedenleri çıkartıldı.

İlk paylaşımı Taha Duymaz'ın yakın arkadaşlarından biri olduğu bilinen Ragip Narin yaptı. Narin sosyal medya hesabından "Başımız sağolsun" paylaşımı yaptı.

Ardından CZN Burak sosyal medya hesabından: "Değerli arkadaşlar Melek Duymaz enkazdan çıkarılmış Allah rahmet eylesin. Umut Duymaz'ı da görmüşler, şimdi çıkarıyorlar Allah rahmet eylesin. Ama kesin bilgileri vrebilmek için sürekli iletişim sağlamaya çalışıyorum o tarafla. Teşekkür ederim." dedi.

Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise: "Ben uyuyordum Zeynep Abla aramış, mesaj atmış. Tahmin edilen şey oldu. Cenazeleri görülmüş. Kız kardeşi, yanında Umut ve diğer tarafta Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin, hepimizin başı sağolsun. Ben zaten tahmin ediyordum." ifadelerini kullandı.

Taha Duymaz, 1 Eylül 2003 tarihinde Hatay'ın Yayladağı ilçesinde doğdu. Aşçı olmayı hayal ettiğini dile getiren Taha Duymaz, Youtube'da yayımladığı, evinin mutfağında çektiği yemek videolarıyla binlerce insan tarafından tanındı.

Taha'nın depremin gerçekleştiği gece ablasının evinde olduğu, kardeşinin doğum günü dolayısıyla halasının evine gittiği biliniyor.

Enkaz çalışmalarını başından beri yakından takip eden CZN Burak sosyal medya hesabından Taha Duymaz ve kardeşlerinin öldüğünü duyurdu.

MELEK DUYMAZ KİMDİR?

2005 doğumlu olan bilinen Melek Duymaz, Taha Duymaz'ın küçük kardeşiydi. 17 yaşında olan Melek aslen Hataylıydı ancak eğitimi için Hatay dışında yaşıyordu. 

TikTok hesabında 77.1K takipçisi bulunan Melek Duymaz ile Taha Duymaz'ın arasında 2 yaş olduğu biliniyordu.

UMUT DUYMAZ KİMDİR?

Umut Duymaz sosyal medya fenomeni Taha Duymaz'ın erkek kardeşidir.

YANYANA TOPRAĞA VERİLDİLER
Üç evladını depremde kaybeden Duymaz ailesi büyük bir yıkım yaşadı. Depremin 12. günü cansız bedenlerine ulaşılan Taha Duymaz, Melek Duymaz ve Umut Duymaz toprağa verilmek üzere Hatay Samandağ Güveççi Köyüne götürüldü. Annesi, babası ve yakınlarının gözyaşları eşliğinde üç kardeş akşam saatlerinde yanyana toprağa verildi.

Yorumlar