Anasayfa /  Magazin

Tacizle suçlanan oyuncudan o habere yalanlama

Rol arkadaşı Elit İşçan'ı taciz etmekle suçlanan Efecan Şenolsun, hakkında çıkan haberleri yalanladı. 'Akollüydüm' dediği yönünde iddialar çıkan Efecan Şenolsun bu açıklamayı yaptı.

Abone ol
Abone ol 14 Kasım 2020 19:03

Bir dönem internette yayınlanan “Yaşamayanlar” dizisinin setinde rol arkadaşı Elit İşcan’a cinsel saldırı ve hakarette bulunduğu iddia edilen Efecan Şenolsun’un 17 yıl 4 ay hapis istemiyle yargılandığı dava devam ediyor.

Davayla ilgili çıkan habere oyuncudan yalanlama geldi.

Olay sırasında 'alkollüydüm' dediğine dair haberler çıkan Efecan Şenolsun o haberleri yalanladı ve bir açıklama yaptı.

Efecan Şenolsun şu açıklamayı yaptı:

"Bugün hakkımda çıkan bazı haberlere açıklama getirme gereği duyuyorum. Gerçeği yansıtmayan ve alkolle ilgili sanki benim ağzımdan söylenmiş gibi lanse edilen haber ve ifadelerle kamuoyunda yanlış bir algı yaratılmaya çalışıldığını görüyorum.

Pandemi koşulları nedeniyle çok az kişinin alındığı duruşmada hiç söylemediğim sözlerin ve ifadelerin söylenmiş gibi yansıtılmasını, bunun yayılmasını hayretle okuyorum. O gün alkollü olmadığımı, taciz ve hakarette bulunmadığımı hep ifade ettim.

Yakında bu dava sonuçlandığında iki yılı aşkın süredir yaşadığım uzun, üzücü ve yorucu süreç hakkında detaylı açıklama yapacağım. Mahkemenin vereceği karara saygım ve güvenim sonsuzdur."

Etiketler Efecan Şenolsun
Yorumlar