Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

SYDV ve Eti Maden Memur Alımı Gerçekleştirecek

Eti Maden 1 kişi sürekli işçi alımı ve SYDV 1 kişi büro görevlisi İhtiyacını karşılamak üzere memur alımı ilanı yayınladı. Yayınlanan ilanlara göre en az lise mezunu adaylar başvuru yapabiliyor.

Abone ol
Abone ol 22 Şubat 2019 20:54

Büro Görevlisi alımına başvuru için; Erkek olmak, En az Lisans Mezunu olup: İ.İ.B. Fakültesi, Siyasal Bilgiler Fakültesi, İletişim Fakültesi, Psikoloji, Sosyoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik, Sosyal Hizmetler bölümlerinden mezun olmak. En az 3 yıllık B sınıfı ehliyete sahip olmak ve aktif araç kullanabilmesi gerekmektedir.

Eti maden Kırka Bor İşletme Müdürlüğüne (Seyitgazi/ ESKİŞEHİR) Lise ve Dengi Okul mezunu engelli 1 sürekli işçinin açıktan alınabilmesini teminin, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre engelli sürekli işçi alımı yapılacak.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Eskişehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından, 25 Şubat 2019 yayınlanarak başvuru alınacaktır.

Büro görevlisine başvuru esnasında gerekli belgeler: Nüfus cüzdanının önlü arkalı fotokopisi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf, Adli Sicil Kaydı belgesi, Sağlık Raporu ve Diploma Fotokopisi, İkamet belgesi olması gerekmektedir. Alımı Kayseri İncesu Kaymakamlığı yapıyor.

SYDV personel alımı için tıklayınız

Eti maden kılavuzu için tıklayın


Yorumlar