Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

SYDV Kültür ve Turizm Bakanlığı Sözleşmeli Personel Alımı Gerçekleştirecek

Aile Bakanlığı SYDV, Kültür ve Turizm Bakanlığı sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Başvuracaklar KPSS şartsız ve KPSS 60 puan ile yapılacak.

Abone ol
Abone ol 02 Nisan 2019 22:10

Kültür ve Turizm  Bakanlığı alım yapılacak kadrolar: 15 vasıfsız işçi alımı, 2 kişi arkeolog, 2 restorasyon işçi alımları yapılacak.

Alımı Muğla şehrinde yapılacak. Gerekli Şartlar: Adayların Muğla’da bulunan kazı alanına yakın yerlerde ikamet etme şartı aranmakta olup en az okur yazar olması gerekmekte.

Yaş şartı aranmamakta olup 18 yaşından gün almış olması gerekmekte. Alınacak kamu personeli beden işçisi olarak görev yapacak. Başvurular başlamış olup 15 Nisan 2019 Pazartesi günü sona erecek.

Adana Büro Görevlisine müracaat edecek adaylar; Yıllık Halkla İlişkiler Mezunu Olması. Aday Vakfın Bulunduğu İl Sınırları İçinde İkamet Ediyor Olmalı.

4 Yıllık Halkla İlişkiler Mezunu Olması gerekmekte. Aile Bakanlığı Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi 2 kişi alımına müracaat edecek adaylar; Sosyal Hizmet Uzmanı Ve Psikoloji Bölümü Mezunu.

B Sınıfı. Aday Vakfın Bulunduğu İl Sınırları İçinde İkamet Ediyor Olmalı. 4 Yıllık Sosyal Hizmet Uzmanı Ve Psikoloji Bölümü Mezunu Olmak, B Sınıfı Ehliyete Sahip Olmak Gerekiyor.

SYDV başvuru yapmak için tıklayın


Yorumlar