Anasayfa /  Sağlık

Cimbom Rize deplasmanında

Galatasaray Rizespor maçı saat kaçta hangi kanalda? Maçın canlı yayın linki haberimizde. Teknik direktörlük görevine İgor Tudor'u getiren sarı kırmızılı ekip Rize deplasmanında 3 puan için sahaya çıkıyor. Rizespor ise düşme hattının üzerine çıkmak için mücadele edecek.

Abone ol
Abone ol 18 Şubat 2017 19:00

Galatasaray, yeni teknik direktörü İgor Tudor ile ilk maçına çıkıyor. Çaykur Rizespor-Galatasaray saat kaçta hangi kanalda?  Son 5 resmi maçında 3 yenilgi alınca Riekerink’le yolları ayıran Galatasaray, Hırvat teknik adamla ilk sınavında 3 puandan başka bir ihtimal düşünmüyor.







GALATASARAY RİZESPOR SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Yeni teknik direkötü İgor Tudor ile ilk maçına Rize deplasmanında çıkacak olan Galatasaray'da mutlak hedef 3 puan. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının kazanılması halinde haftaya Beşiktaş’la TT Arena’da oynanacak derbiye ‘zirve’ parolasıyla hazırlanacak.

Yeni teknik direkötü İgor Tudor ile ilk maçına Rize deplasmanında çıkacak olan Galatasaray'da mutlak hedef 3 puan. Galatasaray, Çaykur Rizespor maçının kazanılması halinde haftaya Beşiktaş’la TT Arena’da oynanacak derbiye ‘zirve’ parolasıyla hazırlanacak.

ÇAYKUR RİZESPOR - GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER:

Ç.RİZESPOR: Diallo, Mehmet, Oboabona, Ümit, Özgür, Recep, Saadane, Petrucci, İsmael, Oğulcan, Edomwoyi

GALATASARAY: Muslera, Sabri, Chedjou, Semih, Linnes, De Jong, Selçuk, Yasin, Josue, Rodrigues, Podolski





SARI KIRMIZILI EKİP ÇIKIŞ PEŞİNDE

Süper Lig’deki son maçında sahasında Kayserispor’a 2-1 mağlup olarak zirve yarışında yara alan sarı-kırmızılı takım, Rize deplasmanından 3 puanla ayrılarak yeniden çıkışa geçmek istiyor. Sezonun geride kalan bölümünde 39 puan toplayan Galatasaray, ligde 3. sırada yer alırken, 19 puana sahip Çaykur Rizespor averajla 15. basamakta bulunuyor.

TUDOR RAKİBİN ŞİFRELERİNİ ÇÖZDÜ

Rize’yi tüm detaylarıyla analiz eden İgor Tudor, son taktik provada takımına, “Rakibe sakın açık alanda yakalanmayın” uyarısında bulundu. Oyun felsefesini, “Hep beraber hücum, hep beraber savunma” sözüyle açıklayan Hırvat teknik adam, öğrencilerinin doğrudan hücuma kalkmasını ve sürekli golü düşünmesini istiyor. Defans oyuncularıyla özel olarak görüşen Tudor’un, “Kademelere çok dikkat edin, duran toplarda yüksek konsantrasyon istiyorum” dediği öğrenildi.





Galatasaray, dün sözleşme imzaladığı Hırvat teknik direktör Igor Tudor yönetimindeki ilk maçına çıkacak. Hollandalı teknik direktör Jan Olde Riekerink’in yerine göreve getirilen Tudor, sarı-kırmızılı takımın başındaki ilk sınavını Çaykur Rizespor

maçında verecek.

GALATASARAY'DA BİRÇOK İSİM EKSİK

Şampiyonluk yarışında yeniden söz sahibi olmak isteyen Cim Bom’da Rize deplasmanı öncesi çok önemli eksikler var. Sakatlıkları nedeniyle Sneijder, Carole ve Eren Derdiyok kafileye dahil edilmedi. Bruma konusunda da benzer bir açıklama yapıldı ve Portekizli futbolcu da Rize’ye götürülmedi. Ayrıca Serdar Aziz’in sakatlığı devam ediyor.





RİZE DE KWEUKE FORMA GİYEMETECEK

Ateş hattından kurtulma mücadelesi veren Rize’de ise takımın golcüsü Kweuke kart cezalısı. Teknik direktör Hikmet Karaman, Galatasaray karşısında Kweuke’nin yokluğunda Edomwoyi ile gol arayacak. Öte yandan tecrübeli hoca, Tudor’un Galatasaray’ın başına geçmesiyle ilgili olarak, “Tudor, Karabük’te yaptığını Galatasaray’da yapamaz” diyerek, meslektaşına gözdağı vermişti. Karaman da seyircisi önünde 3 puandan başka ihtimal düşünmüyor

SNEİJDER VE EREN YOK

Galatasaray’da sakatlığı bulunan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder ve Eren Derdiyor Çaykur Rizespor maçında forma giyemeyecek. Sarı-kırmızılı takımda tedavileri tamamlanan Selçuk İnan ve Lionel Carole’ün durumuna ise bugün yapılacak antrenmandan sonra karar verilecek.








Yorumlar