Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'dan Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu?

Survivor son bölümde gergin anar yaşandı. Survivor 2021'in son bölümüne Çağrı Atakan'ın kendisini kaybettiği anlar damga vurdu. Oyun sırasında çileden çıkan Çağrı Atakan, gönüllüler ile kavga ediyor.

Survivor'dan Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu? - Sayfa 1

Hızını alamayan Atakan, Murat Ceylan'ın "Çağrı yeter" uyarısına beklenmedik bir şekilde yanıt veriyor. Yaşanan talihsiz olayı konseye taşıyan Acun Ilıcalı, Survivor tarihinde bir ilk yaparak yarışmacının kendi isteğiyle ayrılmasını istiyor. Atakan'ın cezası şimdiden merak konusu oldu. Peki, Çağrı Atakan Murat Ceylan'a ne söyledi? Çağrı Atakan elenecek mi? İşte, ayrıntılar...

Survivor'dan Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu? - Sayfa 2

Survivor yeni bölümünde Gönüllüler ve Ünlüler takımı iletişim oyunu için karşı karşıya geldi.. Her geçen gün ada şartlarının zorlaştığı Survivor'ın olaylı yarışmacılarından Çağrı, bu kez Steven ile tartışma yaşıyor.

Survivor'dan Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu? - Sayfa 3

Yarışmada Steven ile kavga eden ve üzerine yürümeye çalışan Çağrı'yı takım arkadaşları zor engelledi. 'Özür dileyecek' diye bağıran Çağrı araya giren Murat Ceylan'a da sinirlendi.

Survivor'dan Çağrı Atakan diskalifiye mi oldu? - Sayfa 4

Sunucu Murat Ceylan'ın olaya müdahalede bulunması ve 'Çağrı yeter' demesiyle iyice sinirlenen ve kendine hakim olamayan Çağrı adeta deliye dönüyor ve ünlü sunucuya 'Ne yeter lan sana ne?' sözleriyle beklenmedik bir tepki veriyor.