Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu

Survivor'di kim diskalifiye oldu, ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Bu sezon ünlüler takımında yer alan ve performansı ile dikkatleri üzerine çeken başarılı oyuncunun fiziksel durumu ile ilgili Acun Ilıcalı acil durum konseyinde açıklama yaptı. Ünlü televizyoncu, Doktor Metin Kuş'un değerlendirmesi ile Cemal Hünal'ın Survivor'a devam edemeyeceğini duyurdu. İşte Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar...

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 1

Survivor'da ödül öncesi yeni haftanın kaptanları seçildi. Bu hafta da ünlüler takımında Barış, oyların çoğunluğunu alarak kaptan olurken, aynı şekilde Reşat da gönüllülerin kaptanı oldu. 

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 2

Takım kaptanlarının seçilmesinin ardından zorlu parkurda yemek ödülü için ünlüler ve gönüllüler karşı karşıya geldi. Bu oyunun ödülü yarışmacıların dörder adet poğaça yeme hakkı oldu.

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 3

Zorlu mücadelede gönüllüler, oyunun başında farkını ortaya koydu ödül oyununda skoru 7-2'ye getirdi. 10-3 skorla ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu. Böylece gönüllüler sezonun en farklı galibiyetini kazandı.

Survivor'da şoke eden diskalifiye! Yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu - Sayfa 4

ANLAT BAKALIM ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI

Survivor'un keyifli oyunlarından olan Anlat Bakalım için bu sezonun yarışmacıları ikinci kez karşı karşıya geldi. Keyifli ve eğlenceli anların yaşandığı oyunda ödül dilim turta ve bir adet kurabiye oldu.

Bu oyunun da kazananı 5-3 skorla gönüllüler oldu. Bu sonuçla gönüllüler takımı bir yiyecek ödülünü daha almış oldu.