Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar

Survivor'da ödülü kim kazandı? sorusunun cevabı belli oldu. Survivor'ın 101. bölümünde, Santo Domingo'da alışveriş ve 5 yıldızlı otelde konaklama ödülü heyecanı yaşandı. Nefes kesen mücadeleyi kırmızı takım kazandı. İşte Survivor son bölümde yaşananlar ve haftanın ayrıntıları...

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar - Sayfa 1

PAZARTESİ YAŞANANLAR
Survivor'da her hafta pazartesi günleri oynanan ödül oyunu mücadelesi için kırmızı ve mavi takım parkurda yerini aldı. Santo Domingo'da alışveriş ve 5 yıldızlı bir otelde konaklama ödülü olan oyunda, yarışmacılar var gücüyle mücadele verdi

Gerginliğin eksik olmadığı oyunda Sercan'a kaybettiği oyun sonrası sinirlenen Yasin "Diskalifiye olmama az kaldı" dedi. Tansiyonun yükselmesiyle Yasin'i takım arkadaşları yatıştırdı. Berkan'ın gösterdiği mücadele sonrası Survivor ödül oyununu 10-2 kırmızı takım kazandı.

Kırmızı takım yarışmacıları üstü açık lüks spor arabalar ile Santo Domingo’ya giderek alışveriş yapma şansı elde etti.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar - Sayfa 2

PAZAR GÜNÜ YAŞANANLAR
SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

Survivor 100. bölümde 2. dokunulmazlık oyununu kazanmak için yarışmacılar parkurda yerini aldı. Gerlimin yaşandığı oyunda mavi takımdan Yasin ile kırmızı takımdan Sercan arasında tartışma yaşandı.

Sıkı mücadelenin yaşandığı Survivor 2. dokunulmazlık oyununu bu hafta Ardahan'ın atışıyla 10'a 8 skorla mavi takım kazandı.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar - Sayfa 3

HAFTANIN 2. ELEME ADAYI KİM OLDU? 

7 Haziran Survivor'da  haftanın 2. eleme adayı belli oldu. Dokunulmazlık mücadelesinde yenilen kırmızı takım konseyde eleme adayını belirlemek için toplandı.

Yapılan oylama sonucunda Survivor'da 2. eleme adayı kırmızı takımdan Barış oldu.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? İşte Survivor son bölümde yaşananlar - Sayfa 4

CUMARTESİ GÜNÜ YAŞANANLAR
SURVIVOR'DA DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 99. bölümde dokonulmazlılk oyunu heyecanı yaşandı. Hafta içi her gün ekrana gelen yarışmada dokunulmazlığı kazanan yarışmacı eleme adayı olmaktan kurtuluyor. Buna göre G Haziran Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor dokunulmazlık oyununu kazanan takım 10'a 8 skorla kırmızı takımın oldu.