Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı?

Survivor'da ödül oyununu ve Anlat Bakalım'ı kim kazandı sorularının cevapları belli oldu. Melis ve Poyraz'ın takım kaptanı seçildiği haftanın ilk gününde ödül oyununu ünlüler takımı, Anlat Bakalım'ı ise gönüllüler kazandı. Adada yiyecek temin ettiği ortaya çıkan Dora'ya üç ödül oyunu ceza verildi. İşte Survivor 2021'in 15 Nisan tarihli 70. bölümünde yaşananlandan ayrıntılar...

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 1

15 NİSAN
survivor'DA KİMLER KAPTAN OLDU?

Survivor'ın son bölümünde kaptanlık için ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacıları oyunlardan önce oylarını kullandı. Yeni haftanın takım kaptanları için herkes seçtikleri adayların isimlerini söyledi. Ünlüler takımında oylama ile Melis kaptan seçilirken, gönüllülerde ise Poyraz, bir kez daha takım kaptanlığına getirildi

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 2

15 NİSAN
ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2021'in 15 Nisan tarihli bölümünde kaptanların seçilmesinin ardından takımlar ödül oyunu için parkura geldi. Büyük rekabetin giderek arttığı Survivor’da yarışmacılar, parkurda kazanmak için adeta canını dişine taktı.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 3

15 NİSAN
Ünlüler takımından Batuhan - Melis, Gönüllüler takımından Steven - Ayşe ilk olarak avantaj oyununa çıktı. Steven'in atışlardaki başarısı ile gönüllüler takımı avantaj oyununun sahibi oldu. Böylece gönüllüler oyunda seçim yapma hakkını elde etti.

Survivor'da ödül oyununu kim kazandı? - Sayfa 4

15 NİSAN
Bir sonraki oyunda ise bu kez yarışmacılar gerçek oyun için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Gönüllüler takımında sakatlığı devam eden Poyraz ve Berkay, Ünlüler takımında Merve ve Çağrı, ödül oyununda yer alamadı.