Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden yarışmacı ve SMS 1.'leri...

Survivor'da kim elendi, iletişim ödülünü kim kazandı? sorularının cevapları belli oldu. Survivor'da finale çok kısa bir süre kala bir yarışmacı daha adaya ve hayallerine veda etti. Fenomen yarışmada bu akşam ilk olarak İletişim ödülü için kıyasıya mücadele eden Kırmızı ve Mavi takımı arasındaki mücadele son ana kadar büyük çekişmeye sahne oldu ve kazanan Mavi takım oldu. İletişim ödülünün ardından Survivor'da eleme adayları Yunus Emre, Berkan, Yasin ve Evrim oldu ve adadan giden isim...

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden yarışmacı ve SMS 1.'leri... - Sayfa 1

Survivor 2020'de heyecan bu akşam adeta doruğa çıktı. Son 10 kişinin kaldığı Survivor'da bu akşam bir kişi daha hayallerine veda etti. Haftanın ilk 2 eleme adayı Cemal Can ve Barış'ın SMS 1.'leri olmasının ardından Yunus Emre, Berkan, Yasin ve Evrim eleme adayı oldu. Peki elenen isim kim oldu?

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden yarışmacı ve SMS 1.'leri... - Sayfa 2

YASİN CEMAL CAN VE NİSA ARASINDA GERGİNLİK

Mücadelede Yasin, Nisa ve Cemal Can arasında tansiyon yükseldi. Yasin" Benim ayarımı kaçırmayın benim ayarımı kaçırırınız komple ayarınız bozulur" deyince, Nisa'dan "Sen kaç kere bize dedin ben atış yaparken susun diye" cevabı geldi.  "Kafana göre oyunu bırakıp gidiyorsun" diyen Yasin'e bu kez Nisa "Senin gibi onlara mı bağırsaydım" yanıtını verdi. İkili arasındaki tartışmaya Cemal Can da dahil oldu.

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden yarışmacı ve SMS 1.'leri... - Sayfa 3

SMS BİRİNCİLERİ

Survivor 2020’nin 9 Haziran Cuma akşamı ekrana gelen 102. bölümde ada konseyinde Acun Ilıcalı tarafından SMS birincileri açıklandı. Cumartesi ve Pazar günleri, Survivor izleyicileri tarafından kullanılan SMS oylarına göre Kırmızı takımda Barış, Mavi takımdan Cemal Can en çok oyu alarak SMS birincileri oldu. Bu nedenle iki yarışmacının da eleme adaylığı düşmüş oldu. Bu yüzden takımların SMS ikincileri de açıklandı. Kırmızı takımının SMS ikincisi Sercan, Mavi takımın Nisa oldu.

Kırmızı Takım
1) BARIŞ
2) Sercan
3) Berkan
4) Yunus Emre
5) Elif


Mavi Takım
1) CEMAL CAN
2) Nisa
3) Evrim
4) Yasin
5) Ardahan

Survivor'da kim elendi? İşte veda eden yarışmacı ve SMS 1.'leri... - Sayfa 4

Heyecanla izlenen Survivor 102. bölümde Kırmızı takımda Elif’in dokunulmazlığı olmaması nedeniyle Berkan ile Yunus Emre otomatikman eleme adayı oldular. Mavi takım ise Cemal Can Yasin’i, Nisa ise Evrim’i eleme adayı olarak gösterdiler.