Anasayfa /  Foto Galeri

Kimse beklemiyordu! Survivor'da şoke eden eleme... İşte 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim

Survivor bu akşam kim elendi, kim gitti? sorusu araştırılıyor. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında bu akşam eleme konseyi yaşandı. Survivor’da kim elendi? sorusu gündemden düşmüyor. 13 - 14 Haziran SMS oy sıralaması ile bu hafta Survivor’da kim elendi, kim gitti, kim veda etti? soruları yanıt buldu. İşte Survivor'da veda eden isim...

Kimse beklemiyordu! Survivor'da şoke eden eleme... İşte 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim - Sayfa 1

TV8'de Acun Ilıcalı yapımcılığı ve hakemliğinde yayınlanan Survivor 2021 son bölüm, ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması olan kırmızı ve mavi takımlar arasında Yunan yarışmacıların da katıldığı ödül oyununa ve kritik eleme konseyine sahne oldu. Dokunulmazlık oyunu ve ada konseylerinin ardından Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, Batuhan ve Ayşe’nin eleme adayı seçilmişti. 13 Haziran 2021 Pazar günü TV8'de yayınlanan Survivor 2021 son bölümde kırmızı ve mavi takımlar arasındaki ödül oyununda en başarılı takım ödülü kazandı. Ardından kritik eleme konseyinde en düşük SMS sıralaması oyu alan, haftanın adaya veda eden ismi oldu ve izleyenler Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorularına yanıt aramaya başladı. 13 Haziran SMS sıralaması ile Survivor’da kim elendi, kim gitti? sorularının yanıtları ve son dakika detaylar.

Kimse beklemiyordu! Survivor'da şoke eden eleme... İşte 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim - Sayfa 2

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ - KİM GİTTİ? 13 HAZİRAN SMS SIRALAMASI
Survivor 2021 son bölümde büyük ödül oyunu kazanan ve kritik eleme konseyinde SMS sıralaması sonucunda elenerek adaya veda eden isim ile ilgili tüm detaylar şöyle;

13 Haziran 2021 Pazar günü TV8 ekranlarında 118. bölümü yayınlanan Survivor 2021 son bölümde Yunan yarışmacıların da dahil olduğu kırmızı ve mavi takımlar arasında kritik eleme konseyi öncesinde eğlenceli ve bir o kadar da zorlu geçen büyük ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve gönüllüler takımlarının karması durumundaki kırmızı ve mavi takımlar Dominik Cumhuriyeti'nin ev sahipliğindeki ödül oyununda yunan yarışmacılarla birlikte ödülün sahibi olmak için zorlu parkurda ter döktü. Skor anlamında birbirini takip eden bir performans ortaya koyuldu.

Kimse beklemiyordu! Survivor'da şoke eden eleme... İşte 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim - Sayfa 3

Zorlu parkurda yarışmacılar bazında mücadele edilirken, Türk ve Yunan yarışmacılar arasında Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşen ödül oyununda zorlu parkur üzerinde Berkay - Koro | Sakis - Poyraz | Marialena - Ayşe | Eleni - Karolina | Dora - Berkay arasında zorlu mücadeleler ekranlara yansıdı.

Kimse beklemiyordu! Survivor'da şoke eden eleme... İşte 13 Haziran 2021 Survivor elenen isim - Sayfa 4

Survivor 2021 son bölümde Acun Ilıcalı hakemliğinde oynanan büyük ödül oyununda kırmızı ve mavi takımlar arasındaki dengeli çizgide ilerleyen mücadelede mavi takımın pe peşe aldığı kritik sayılar sonrasında farkı açmayı başardı. Kırmızı takımın geri dönmesine fırsat vermeyerek 10-5'lik skorla büyük ödülün sahibi olmaya hak kazandı.