Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da kim elendi? 13 - 14 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu!

Survivor kim elendi? sorusu merak ediliyor. TV8'de yayınlanan Survivor yarışmasında bu akşam eleme konseyi yaşandı. Survivor’da kim elendi? sorusu gündemden düşmüyor. Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışması tüm hızıyla devam ediyor. İki takım bu akşam iletişim oyunu için mücadele etti. Fakat oyun sırasında büyük bir sakatlık yaşandı ve Merve hastaneye kaldırdı. Acun Ilıcalı konseyde Merve'nin son durumunu açıkladı. Öte yandan adaya veda eden isim belli oldu.

Survivor'da kim elendi? 13 - 14 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu! - Sayfa 1

Survivor'da bu akşam yarışmacılar iletişim oyunu için karşı karşıya geldi. Bir kişinin adaya veda ettiği Survivor'da Merve çok kötü bir sakatlık yaşadı. Takım arkadaşlarının gözyaşlarını tutamadığı oyunda Merve hastaneye kaldırıldı.

Survivor'da kim elendi? 13 - 14 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu! - Sayfa 2

Yarışmada performansıyla adından söz ettiren Merve yarış esnasında parkurda burnunu çarptı. Burnu kanlar içinde kalan Merve'ye ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı. Metin Kuş'un 'Merve oynayamazsın' demesi üzerine Merve, "Metin ağabey durursa oynayabilirim. Ben alışkınım" dedi.

Survivor'da kim elendi? 13 - 14 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu! - Sayfa 3

Kanamasının durması halinde oynamak istediğini dile getiren Merve zor anlar yaşadı. Acun Ilıcalı, Merve'nin yanına gelerek, "Geçmiş olsun. Daha kötüsünden saklasın Allah. Burun çok hassas. O kırığın çok düzgün bir şekilde toparlanması lazım." dedi.

Survivor'da kim elendi? 13 - 14 Nisan 2021 Survivor SMS sıralaması belli oldu! - Sayfa 4

Gözyaşlarını tutamayan Merve arkadaşlarının yanına gelerek 'sesli mesajları dinlemeye geleceğim' dedi. Daha sonra Merve ambulansla oyun alanından ayrıldı.