Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da elenen isim belli oldu! 26 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar

Survivor adasında Ünlüler ve Gönüllüler arasında oynanan dokunulmazlık oyunları sonrasında eleme adayları belli oldu. İşte 26 Ocak Salı günü Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar ve haftaya damga vuran olaylar...

Survivor'da elenen isim belli oldu! 26 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar - Sayfa 1

Survivor 2021'de eleme heyecanı 26 Ocak akşamı devam etti. Aleyna ve İlayda'nın ardından diğer eleme adayları belli oldu. 26 Ocak Survivor elenen isim Ünlüler takımından Bahar oldu.

Survivor'da elenen isim belli oldu! 26 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar - Sayfa 2

Survivor'dan bu hafta elenen isim olan ünlüler takımından Bahar ise veda konuşmasında "Şoke oldum. Buraya gelirken hiç düşünmediğim bir şeydi. Bunu hiç tahmin etmiyordum. Güzel zamanlar geçirdim. Bana bir çok şey kattı burası" dedi.

Survivor'da elenen isim belli oldu! 26 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar - Sayfa 3

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI? 
Geçtimiz gün oynanan dokunulmazlık mücadelesinde kazanan taraf ünlüler takımı oldu. Haftanın ilk dokunulmazlığını kaybeden gönüllüler takımı ise eleme adayı için konseye çıkacak... Haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından Aleyna oldu... Bu akşamki dokunulmazlık mücadelesinin kazananı Gönüllüler takımı oldu. Yapılan oylama sonucunda Ünlüler takımından çıkan haftaının ikinci adayı ise İlayda Şeker oldu.

Survivor'da elenen isim belli oldu! 26 Ocak 2021 Survivor'da yaşananlardan ayrıntılar - Sayfa 4

SURVİVOR'DA GEÇTİĞİMİZ HAFTA KİM ELENDİ? 
Yapılan oylama sonucunda adaya veda eden isim Sancakay oldu.