Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da ikinci diskalifiye şoku! 24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları...

Survivor'da eleme adayı dün akşam yapılan oylamanın ardından belli oldu. Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında yaşanan rekabetin ardından dokunulmazlığı kaybeden takım Ünlüler oldu. Haftanın ilk dokunulmazlığını Ünlüler Takımı kazanmış ve Gönüllüler Takımından bir isim ilk eleme adayı olmuştu. İşte, Survivor 2021'de haftanın ikinci eleme adayı olan isim ve son bölümde yaşananlar

Survivor'da ikinci diskalifiye şoku! 24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları... - Sayfa 1

Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayı kim oldu? sorularının cevapları belli oldu. Survivor Türkiye’nin son bölümünde dokunulmazlığı üst üste 9 oyun kazanarak tarihe geçen gönüllüler takımı kazandı. Ada konseyinde yapılan oylamada İlayda haftanın ikinci eleme adayı oldu. Acun Ilıcalı Survivor Meryem'in sakatlığı nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceğini diskalifiye olduğunu açıkladı. İşte Survivor son bölümde yaşananlardan ayrıntılar...

Survivor'da ikinci diskalifiye şoku! 24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları... - Sayfa 2

Survivor ünlüler gönüllüler 2021'in son bölümü yine nefes kesen anlara sahne oldu. Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununda büyük heyecan yaşandı. Gönüllüler ile farkı açan ünlüler daha sonra büyük bir şok yaşadı. Yarışmada büyük bir başarı sonucu geri dönen gönüllüler takımı oyunu 9-8'e getirdi. Dokunulmazlık oyununu kazanan ise gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı üst üste 9 sayı alarak büyük bir başarıya imza attı. 

Survivor'da ikinci diskalifiye şoku! 24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları... - Sayfa 3

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada gönüllüler takımına, "Dominik'te tarihi bir gün. Gerçekten bu günü unutmayacağım. Çok çok nadir bir şey oldu bugün. Bugün siz Survivor'a resmen başladınız arkadaşlar" dedi.

Survivor'da ikinci diskalifiye şoku! 24 Ocak 2021 Survivor ayrıntıları... - Sayfa 4

Ada konseyinde haftanın ikinci eleme adayı, dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımından İlayda Şeker oldu.

"FİNAL ADAYLARINDAN BİRİYDİ"

Acun Ilıcalı, konseye gelen yarışmacılara üzücü haber verdi. Ünlüler takımı kötü haber sonrası büyük bir şok yaşadı. Ilıcalı, "Meryem'in ciddi bir sakatlığı var. Bununla ilgili doktorumuz çalışmalar yaptı ve Meryem'in sakatlığı ciddi durumda. Doktorumuzla bir kez daha konuştum. Bu sabah itibariyle Metin Kuş'tan aldığım rapora göre Meryem tahmin de ediyor olabilir. Doktor Kuş'un raporuna göre Survivor'a devam etme şansın yok. Bana göre final adaylarından biri" ifadelerini kullandı.