Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2021 Ünlüler - Gönüllüler yarışmasında bu akşam eleme heyecanı vardı. Adaya veda eden ismin belli olduğu Survivor'da yarışmacılar duygusal anlar yaşadı. Öte yandan yarışmacılar konseye gelmeden önce iletişim oyunu için mücadele ettiler.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu - Sayfa 1

Survivor'ın ekrana gelen gelen son bölümünde yarışmacılar iletişim oyununda karşı karşıya geldi. Kıyasıya rekabetin yaşandığı iletişim oyununda kazanan Ünlüler takımı oldu. Yarışmacılar daha sonra veda için ada konseyine geldi.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu - Sayfa 2

Survivor'da iki dokunulmazlık oyununu da kaybeden Ünlüler takımı olmuştu. Eleme adayı ise Sergen ve Merve idi. Daha sonra Acun Ilıcalı SMS birincisini açıkladı. Bu haftanın SMS birincisi İsmail Balaban oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu - Sayfa 3

İsmail Balaban yaptığı açıklamada, "Çok zor bir konsey geçiriyoruz. Birinci olduğum için mutluyum evet bir isim belirlemek gerçekten çok zor, büyük sorumluluk" dedi ve eleme adayı olarak Melis'i söyledi. Eleme adayları Sergen, Merve ve Melis oldu.

Survivor'da adaya veda eden isim belli oldu - Sayfa 4

Öte yandan Survivor Ünlüler SMS sıralaması belli oldu. Ünlüler SMS sıralaması şöyle gerçekleşti.: İsmail, Batuhan, Sergen, Merve ve Melis