Anasayfa /  Güncel

Survivor'da Acun Ilıcalı'nın takım arkadaşı İrem Kanan kimdir?

İrem Kanan kimdir ne iş yapar? Survivor 2020 bu sezon Acun Medya ve yarışmacılar arasında oynanan iddialarla ilgi çekmeye devam ediyor. Peki çoğu oyunda Acun Ilıcalı arkadaşı olan İrem Kanan kimdir kaç yaşında, mesleği ne?

Abone ol
Abone ol 07 Mayıs 2020 23:57

İrem Kanan Survivor 2020 sezonundaki görüntüleriyle merak uyandırdı. Acun Ilıcalı'ya voleybol oyunlarında eşlik eden İrem Kanan, performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. Acun Ilıcalı ile iyi bir ikili olan İrem Kanan, Survivor yarışmacılarına mağlubiyet yaşattı. Peki İrem Kanan kimdir, mesleği ne?

İREM KANAN KİMDİR?
İrem Kanan, Acun Medya Prodüksiyon ve Reklam Hizmetleri Anonim Şirketi'nin yönetim kurulu üyesinden birisidir. Eski Türkiye Güzeli Sinem Öztufan ile 2006 yılından beri evli.

Nikah şahitliklerini Ebru Gündeş ve Şansal Büyüka’nın yaptığı çiftin iki çocuğu var. Acun Ilıcalı ile dostluğu uzun yıllara dayanıyor. Acun Ilıcalı'nın yaptığı bütün projelerdeki 'görünmeyen güç' olarak tanımlanıyor. İrem Kanan, zaman zaman Surivor yarışlarında Acun Medya takımında yer alarak performans gösteriyor.

 

 

Yorumlar