Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri...

Survivor'da dün akşam haftanın 3. dokunulmazlık oyunu oynandı ve 3. eleme adayı belli oldu. Dokunulmzlığı kim kazandı, 3. eleme adayı kim oldu? Acun Ilıcalı Survivor Sercan ve Survivor Nisa'nın ses kaydını yayınladı. Peki, Survivor Nisa ve Sercan'ın ses kaydında ne var? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri...

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri... - Sayfa 1

Ekranların uzun soluklu programı Survivor 2020 Ünlüler ve Gönüllüler'de kıran kırana mücadeleler yaşanmaya devam ediyor. Programın dün akşam yayınlanan 122. son bölümünde de önce dokunulmazlık oyunu, daha sonra ise ada konseyi heyecanı yaşandı. Yarışmacılar, bireysel dokunulmazlığı kazanan isim olmak için kıyasıya bir performans ortaya koydu. Tüm yarışmacılar Survivor'da 3. dokunulmazlığı kazanmak için çaba gösterirken bir yarışmacı, diğerlerine üstünlük kurmayı başardı.

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri... - Sayfa 2

SURVİVOR'DA 3. BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?
Survivor'da çeyrek finale kalmaya hak kazanan yedi yarışmacı, parkurda en iyi dereceyi almak için adeta varını yoğunu ortaya koydu. Parkur finalinde Sercan ve Yasin karşı karşıya geldi. Sercan, rakibi Yasin'e üstünlük kurdu ve dokunulmazlık oyununu kazandı. Böylelikle, Sercan, üst üste üç dokunulmazlık oyununu kazanan isim oldu.

SURVİVOR'DA 3. ELEME ADAYI KİM OLDU?
İki bireysel dokunulmazlığı kazanan ve Nisa ile Berkan'ın adını söyleyerek eleme potasını şekillendiren Sercan, üçüncü bir isim daha söyledi. Sercan'ın verdiği son isimle Survivor'da haftanın eleme adayları resmen belli oldu! Peki, Survivor'da haftanın eleme adayları kimler, eleme potası nasıl şekillendi?

İşte, Survivor son bölümde yaşananlar ve eleme adayları;

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri... - Sayfa 3

SURVIVOR'DA 3. BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 122. bölümde heyecanın yüksek olduğu bir dokunulmazlık oyunu ekrana geldi. Yarı finalde Cemal Can'ın rakibi Yasin olurken diğer eşleşme Sercan – Nisa şeklinde oldu. Bu dörtlüden çıkan final eşleşmesi ise Yasin – Sercan şeklindeydi. Finalde verilen kıran kırana dokunulmazlık mücadelesi sonrasında galip gelen Sercan, üst üste üç dokunulmazlık oyununu kazanarak müthiş bir performans gösterdi.

Sercan'ın ödülden faydalanması için seçtiği isimler; Elif, Yasin ve Cemal Can oldu.

DOKUNULMAZLIĞIN ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor son bölümde dokunulmazlık oyunu sonrasında yarışmacıları harika bir ödül bekliyordu. Güzel bir villada DJ performansı ile dans edip eğlenecek olan yarışmacılar, havuz partisi ile de stres attılar.

Survivor'da 3. eleme adayı kim oldu? İşte Survivor son bölüm ayrıntıları ve haftanın gelişmeleri... - Sayfa 4

3. ELEME ADAYI KİM OLDU?

Survivor'da 3. kez dokunulmazlığı kazanan Sercan konseyde Barış'ı eleme adayı olarak seçti. Sercan diğer eleme adayları için Berkan ve Nisa'nın isimlerini vermişti.

Dokunulmazlığın sahibi olan Sercan aynı zamanda, güzel bir villada DJ performansı ile dans eğlencesi ödülü kazandı.