Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Survivor'da dün akşam 2. dokunulmazlık oyunu oynandı ve 2. eleme adayı belirlendi. Peki dokunulmazlığı hangi takım kazandı? 2. eleme adayı kim oldu? Eleme adayının belirlenmesiyle birlikte bir takım dağılmış oldu.

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 1

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı?

Haftanın 2. dokunulmazlık oyununun oynandığı ve ardından ilk eleme adayının belli olduğu Survivor 31 Mayıs'ta oldukça heyecanlı anlar yaşandı. 

Ödülün erzak olduğu ve büyük heyecana sahne olan oyunda yarışmacılar, kıyasıya rekabet etti.

Kazanan takımı 10-5 skoruyla Gönüllüler takımı oldu.

Böylelikle Gönüllüler takımı son iki haftada oynanan 4 dokunulmazlığı da kazandı ve Ünlüler takımından 1 yarışmacının eleneceği kesinleşti.

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 2

2.Eleme adayı kim oldu?

Survivor'da 4 dokunulmazlığı kaybeden Ünlüler takımında Yunus Emre, Elif ve Aycan'dan sonra Sercan Yıldırım da eleme adayı oldu!

Böylelikle Ünlüler takımı dağılmış oldu ve elenen yarışmacının ardından Gönüllüler takımından 7, Ünlüler takımından ise 3 kişi birleşecek ve 5'e 5 yeni takımlar oluşacak.

Takımlar nasıl oluşacak?

Acun Ilıcalı, "Bu hafta sembol finalinin sonucunda 1 kişi direk çeyrek finale kalacak. Çarşamba günü bir konsey olacak ve yeni takımlar belirlenecek. Parkurda hepiniz yarışacaksınız ve en iyi 2 isim takım kaptanları olup kendi takımlarını oluşturacaklar. Elemeden hemen sonra bütün oyunlarda kadın ve erkekler karışık oynayacak" diyerek takımların nasıl oluşacağını duyurdu.

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 3

Som böülmde ise,Survivor dokunulmazlık oyunun gönüllüler takımı kazandı.

Gönüllüler takımı dokunulmazlığın yanı sıra 10 bin liralık mobilya çeki de kazandı.

Survivor konseyinde, yapılan oylama sonunda Elif ve Yunus Emre'den sonra eleme adayı olan isim Aycan oldu.

Survivor'da 2. dokunulmazlığı hangi takım kazandı? - Sayfa 4

Acun Ilıcalı, eleme adayı belirlemek için ada konseyine gelen yarışmacılara beklenen haberi verdi. Ilıcalı’nın açıklamasına göre bu haftadan itibaren kadın yarışmacılar artık erkek yarışmacılarla da yarışacak.