Anasayfa /  Foto Galeri

Survivor'a veda eden o isim oldu!

Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı belli oldu. Survivor'ın son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Survivor'da elemeye kalan isimler Evrim, Nisa, Ayşe ve Yağmur oldu. Eleme haftasında büyük bir heyecan yaşandı. Survivor'da sms oylaması sonuçlarına göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'a veda etti. SMS'lerden sürpriz bir isim çıktı. Elenen yarışmacı gözyaşlarına boğuldu, "Bu anı yaşayacağımı hissetmiştim" dedi.

Survivor'a veda eden o isim oldu! - Sayfa 1

2022 All Star'da ünlüler ve gönüllüler, hafta boyunca dört dokunulmazlık yarışına çıktı ve nefes kesen bir performans ortaya koydu.  Survivor All Star'da bu hafta elenen yarışmacı da belli oldu.

Survivor'a veda eden o isim oldu! - Sayfa 2

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Gönüllüler takımı, ünlülere karşı bu zamana kadar aldıkları en ağır mağlubiyet ile haftayı tamamladı. Dört dokunulmazlık oyununda da kaybeden taraf gönüllüler oldu ve dört ismi potaya soktu. Akabinde elemeden hemen önce beklenen ödül için zorlu bir mücadele gerçekleşti.

Survivor'a veda eden o isim oldu! - Sayfa 3

Haftanın ödülü ise bir hafta boyunca uyku çekecekleri yataklar ve Bursa kebabı yemeği oldu.

Survivor'a veda eden o isim oldu! - Sayfa 4

Kadınlar mücadelesini 8-7 ünlüler kazandı. Erkekler yarışının kazananı da gönüllüler oldu ve en iyiler turuna geçildi. 3-0'lık en iyiler turunun ve ödülün kazananı gönüllüler oldu.